torsdag 6. august 2009

Tvedestrand, den lille bokbyen ved Skagerak

Siden sola tittet fram idag, bestemte vi oss for å ta en liten tur til Tvedestrand, den lille bokbyen ved Skagerak. Fallt for dette smale, smale huset (kan ikke ha vært mer enn 1,5m på enden).-Minnet meg litt om en bygning i New York som jeg ikke kan komme på i farten hva heter (noen som skjønner hvem bygning jeg mener?) ..Lurer på hvordan det ser ut inni der jeg..? :)


I Tvedestrand er alt litt på hall tolv, ingen hus, trapper eller vinduer er lissom rette, og det er jo det som er så sjarmerende. Knips! :)


Albert var litt umulius når vi var i Tvedestrand, og motto for dagen var: "ut på tur alltid sur" hihi.. ;)

7 kommentarer:

  1. hehe, det var innmari morsomt hus. Tror nok det er litt trang inni der. Å det hadde vært moro å sett der inne :) Kjempe flotte bilder du har tatt.

    Jeg gleder meg kjempe masse til i morgen :)

    SvarSlett
  2. Det var litt av et artig hus du har funnet der, kan ikke være plass til stort i enden av det bygget :) Fine bilder du har tatt, håper Albert skifter til "ut på tur, aldri sur" til neste tur :)

    SvarSlett
  3. oj så stilig hus. Ja tenkt hvordan det er å bo der da. Stakkars Albert regner med at dere har hørt--- ååå han får sikkert tenner.. eller --nei men har han vondt i magen stakkars... eller har tante vært slem nå igjen da...;)

    Sees i morra
    Bente

    SvarSlett
  4. wow...du er skikkelig flink!!
    gleder meg til å følge bloggen din!

    SvarSlett
  5. Flotte bilder! Likte veldig godt nr 2, vinkelen på det var helt knall:)

    Takk for hyggelig visitt hos meg.. Skjønner deg veldig godt, ingenting som er som hjembygda.. Jeg er Lierjente og bodde et år i Solbergelva, men var fort tilbake i Lier:)

    Har linket deg også:)

    *god kveld*

    SvarSlett
  6. ja utrolig morsomt hus. gleder meg til fler tvedestrand bilder? syns du tok flere fine der. sur eller ikke; albert er best! JAA

    SvarSlett
  7. Muy buenas las fotos!! saludos desde Argentina!!

    SvarSlett