tirsdag 4. august 2009

World wide photowalk 09

"rød regnfrakk"

"ute av drift"


"tanks"" klovn i drivhus"


Jeg, Tanja og Bente var med på scott kelbys årlige "worldwide photowalk" 18 juli..Som sagt: Takk Tanja for at du dro meg med til Grimstad i høljeregn for å ta bilder av en gammel fabrikk og et drivhus:) Var kjempegøy å være med på "walken", og selv om ikke bildene ble plukket ut, så gjør det ingenting.-Noen ganger er det "viktigst å delta" :) Er klar for neste år og!

7 kommentarer:

 1. BIldene dine ligger på photowalk sida ihvertfall da - det er jo kult!!
  De ble jo veldig bra.

  SvarSlett
 2. Så gøy at du ble med på photowalken. Neste år må vi reise alle sammen. Bildene dine ble råkule. Innmari tøft at det står noen inne i drivhuset med paraply. Syns dere fikk kjempe tøffe bilder alle tre. :) Gleder meg kjempe masse til fredag :)

  SvarSlett
 3. Stilige bilder, hadde kjempestor sans for bildet inne i drivhuset, det var rått :) Enig i det du sier, det viktigste er å delta, og så blir man en erfaring eller fler rikere, så man vinner jo masse selv :)

  SvarSlett
 4. Jeg er klar for neste år :) og bildene dine liker jeg kjempegodt, vinkel og redigering... spesielt hun flotte i regnfrakken hihihihihaha, neida..
  jeg liker ute av drift litt ekstra, vet ikke helt hvorfor men kanskje fordi det er mye å se på der, og jeg liker det rustne mor det hvite og grønne.

  en god nyhet: charlotte har krølltang :)

  SvarSlett
 5. Jammen godt jeg fant fram hit! Du har virkelig øyne for foto.., blidene jeg har sett er stilige,kule, anderledes og flotte:) Vil gjerne følge deg videre.. Linker deg også hvis det er ok?
  Drammen er da ikke 'sukk', ser du har vært ved kula du også:)

  SvarSlett
 6. Jøss så stilige bilder!!

  SvarSlett
 7. utrolig flotte bilder! Spennende å følge bloggen din!

  Og på Hellestø er vi jevnt og trutt... vi bor i Sandnes... :o)

  SvarSlett