onsdag 12. august 2009

En fin dag

Har vært barnevakt for verdens søteste og snilleste Rhodesian ridgeback (afrikansk løvehund) idag, og siden augustsola smilte så fint, dro vi opp i skogen,jeg, pappa og Zalto, 1.5 times gåtur til Kupa, som ligger rett ved Røysjø. Der har vi tatt bilder, fanget vannlopper, spist øyenstikkere, og slappet av. Til lunch kom Kristin + Albert og mamma med hjemmelaget brød og eggerøre. -Deilig med sånne dager som man kan minnes når det blir kaldere i lufta.. :)


"Hva driver han med da?"


Man trenger ikke være 5 år for å synes det er gøy å ligge på magen på en brygge og fange vannlopper.. :)


Syntes det var så fint når skyene speilet seg i vannet, der denne enslige vannliljen lå og fløyt..


"vi ridgebacker passer på, og er det noe som rører seg i buskene, så skal det undersøkes" "ps:dette er ikke en veldig flatternde vinkel altså, ingrid!"


"skjønner ikke hvorfor de binder meg når de skal spise lunch? jeg har ikke tenkt å stjele maten deres!..kanskje bare en liten bit da.."


"jeg syntes det er litt kjedelig å spille TP, men det er deilig å ligge og sløve i skyggen.."


Jeg er desverre ikke flink til å ta bilder når det er så mye skapt sollys pluss masse skygger (noen tips?) men Zalto er nydelig uansett :)

9 kommentarer:

 1. Flotte bilder og fine innlegg i bloggen din!

  SvarSlett
 2. Ååå så trivelig det så ut der, en flott dag som en kan legge seg på minne og huske. Slike er gode å ha når det igjen stresses og mases rundt oss, uten tvil.

  Flott dag til deg.

  SvarSlett
 3. Ser ut til å ha vært en flott tur, sånne turer er godt å tenke tilbake på når vinterens kulde herjer...

  Flotte levende bilder du har tatt.. Den hunderasen er så flott..

  P.s brøv å bruke blits der det er sollys og skygger om hverandre:)

  SvarSlett
 4. He he dette likte jeg siden det var en RR med i dem.
  Flotte bilder og nydlig sted.
  Helt sikkert flott tur

  SvarSlett
 5. Det så ut som en kjempe flott plass dere har vært på!!! Så idyllisk. Selv er jeg redd hunder, så jeg hadde jo fått nerver med en så stor en med på tur... hihi

  SvarSlett
 6. Alder er ingen hindring for å kunne ha det hyggelig å kose seg nei, både ser og høres ut som en hyggelig tur dere har hatt :) Og ingen ting er vel som hjemmebakt brød på tur.

  SvarSlett
 7. Hei Ingrid.. vedr sterkt sollys.. Lekte meg litt med bilder og fant ut at på mitt canonkamera så kan jeg justere av+ eller - ,før jeg knipser.. Prøvde å justere ned for skarpt lys og blitz for skygger.. det fungerte ganske bra.. sola ble ikke så skarp

  SvarSlett
 8. Det var da en usedvanlig sjarmerende hund!

  SvarSlett
 9. hei stifredr, ja ikke sant!hihi:)

  SvarSlett