lørdag 1. august 2009

Dakota Norway

Var så heldig å få en liten omvisning i helikopter hangaren og på rullebanen på Torp av Alf, som er helikopterpilot, og falt pladask for dette supersøte lille flyet som sto der og blinket i sola. Det viste seg at det ikke bare var hvilket som helst lite fly heller: Dakota Norway er Norges eneste veteran passasjerfly, og på sine yngre dager var det i tjeneste hos US Army Air Force, og ble brukt under krigshandlingene i 1943..-Tøft lite fly altså!

6 kommentarer:

 1. Så stilig bilde! jeg og vil ta bilde av fly..
  skikkelig blank og fin.. kommer du i kveld ?

  SvarSlett
 2. Så utrolig kult bilde. Det flyet fløy rett over oss hver onsdag når vi bodde på Stokke. Det fløy kjempe lavt så man kunne fint se hvor blankt det var. Tror jaggu jeg skal ta meg en tur med det en dag. Var mye penere enn jeg hadde trodd når jeg så bildet :)

  SvarSlett
 3. Fy fader å kult bilde. Skulle trodd at du bare hadde dratt rundt for å tatt bilder av ting jo.. ( portrettfotograf du liksom :))

  SvarSlett
 4. Takk for kjempekoselige kommentarer!!:)glemte å skrive det, men grunnen til at dette lille flyet skinner så fint,er at det kjærlig blir pusset med tannkrem!!:)

  SvarSlett
 5. Det var et utrolig stilig bilde av Dakota'n :)

  SvarSlett
 6. Det flyet har jeg hoppet fra faktisk. ü

  SvarSlett