tirsdag 25. august 2009

med Blanke ark..

Hadde 1 skoledag på lærerutdanningen på Eik idag.Den første høstdagen.. Utrustet med sekk på ryggen, ny skoledagbok, penal, cafelatte på termosen og matpakke mamma sendte med meg (jeg kommer aldri til å bli annet enn den vesle jenta hennes, og da må en jo søge for at ungen spiser ordentlig skolemat :) ..Er veldig spent, glad, forventningsfull, og livredd på samme tid.-Tror de som kjenner meg Vet hvor emosjonellt det var for meg å begynne på skolen nå. igjen. som "voksen" (nesten), og siden det ikke er bare på skolen jeg begynner med blanke ark for tiden, så håper jeg Alf Prøysen hadde rett da han sang "Du ska få en dag i mårå, som rein og ubrukt står, med blanke ark og farjestifter tel, og da kæin du rette oppatt æille feil i frå i går,og da får du det så godt i mårå kvell.." ...
-Wish me luck!!

8 kommentarer:

 1. 1. skoledag er uansett hvor gammel man er første skoledag :) Men det er jo knakende kjekt at det vanker matpakke og latte da, da er mye gjort. Lykke til med skole og utdanningen din :)

  SvarSlett
 2. Synes bildet var flott! Tøft at gulvet er så blankt og lurer på hva som er på andre siden av glassdøren.. Rektors kontor??? Gjort noe galt allerede? På 1. skoledag?? Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Lykkeønskninger også herfra, snart vet du er du kjempetrygg i den korridoren, og ennå om litt undrer du på hvor i alle verden de tre årene ble av .-))

  SvarSlett
 4. Stlig bilde! Kjenner nesten lukten av den innestengte luften hit...

  Så snill mamma du har, koselig:)Masse lykkt til med studiene.. Vi er i samme båt...

  SvarSlett
 5. Lykke til på skolen. Fy fillern å snill mamman din er altså. Bildet passet jo bare så bra..

  SvarSlett
 6. Oj, så spennende! Det er mange som starter utdannelse mange år etter endt videregående, så der er du nok i godt lag. Masse lykke til!

  Tøft bilde.

  SvarSlett
 7. Oi, dette blir spennende. Så snill mamma du har som lager skolemat til deg, det er nok fortjent :) Du må ha masse lykke til. Håper du kommer til å trives. Dette fikser du nok bra!

  SvarSlett
 8. dette blir fantastiske år, inni'n!! masse lykke til! stå på! matpakka til mamma er obligatorisk!

  du er vel godt i gang siden du ikke har oppdatert bliggen på mange dager!

  stor klem fra kristin

  og l ,ooooom f,o9mmmmmmmmmmmmmm-ø,.øøø\lå fra albert

  SvarSlett