onsdag 19. august 2009

MITT LIGHTROOM!!

JUHUUUUU! Har brukt Photoshop i 10 år, og elsker PS, men Tanja fikk overbevist meg til å teste Lightroom (var skeptisk til at noe annet program kunne slå Photoshop, men greit da, kan jo laste ned trialen..) Og nå er jeg altså frelst! Elsker elsker elsker det programmet!! så mye faktisk, at da jeg til min fortvilelse fikk beskjeden om at jeg hadde "0 days left of trial" bestemte meg for at denne mnd skal jeg bruke matpengene mine på å kjøpe LR. Jeg bare MÅ. ..Så nå har jeg akkurat tastet inn lisence nummeret, og er den LYKKELIGE eier av Adobe Lightroom 2. -Til middag blir det nudler med ketshup ;)

7 kommentarer:

 1. Næææ så moro!!! Grattis med LR :) Vet akkurat hvordan du har det. Kamera mitt røyk på julaften, jeg var blakk som bare det, og måtte ha kamera, så jeg fikk lønn, brukte nesten alt på kamera, og pantet flasker, og levde på nudler de neste 14 dagene... hihi, men det var verdt det :)

  Kos deg masse med LR :)

  SvarSlett
 2. Grattis!! Vet hvordan det er når det er noe man bare mååååå ha:)

  *kos deg*

  SvarSlett
 3. Grattis! Missunnelig jeg.. Du overtalte meg til å teste trial versjonen og har nettopp installert.. Spennende flott program fårn si..

  SvarSlett
 4. Hehe, det er et klokt valg du har tatt, et prog du kommer til å få mye glede av. Grattis :)

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke kjøpt det, enda.. hehe. Jeg har CS4 på jobb, også har jeg elements hjemme.

  Jeg lastet ned en prøveversjon av lightroom men jeg fant ikke helt utav det jeg må jeg bare innrømme.

  SvarSlett