lørdag 8. august 2009

Mormor og meg


Hadde portrett fotoshoot hos Charlotte ikveld, rigget opp med svart duk i gangen og matpapir på blitzen, og deilig ostekake på verandaen. Jeg liker meg best bak kamera, og er veldig ukomfortabel foran, og ble ikke fornøyd med et eneste bilde av meg selv.-Alle de andre jentene ble naturligvis utrolig vakre og naturlige. -hadde egentlig tenkt å bare slette alle bildene,da jeg fikk øye på denne rammen, der jeg ser ut som mormoren min, som også het Ingrid. Mormor var et av de menneskene jeg er aller mest glad i hele verden, så derfor likte jeg dette litt gammeldagse portrettet :) kunne ønske jeg kunne vist det til mormor.. Det er tatt av Tanja, men går ut ifra at det er greit.. (tanja?.. :) -Da blir det kanskje kake på deg lell ;)

12 kommentarer:

 1. Vet du.. jeg syns jeg fortjener en kjempekake :)
  Her var du helt nydelig.
  Dessuten så er jeg heeelt sikker på at det var 2 til...
  Gleder meg til neste gang

  SvarSlett
 2. Ja enig med Tanja, du er så vakker på dette bildet. Jeg heller fikk ingen bra bilder på brikka mi, men fikk noen fine bilder av meg selv som Tanja og Bente tok, det var litt moro :)

  Gleder meg til å komme på besøk til deg neste gang :)

  Tuddelu...

  SvarSlett
 3. Enig med de to andre.. I tilegg ser du veldig tankefull ut på bildet.. Veldig flott bilde...

  Du hadde et spørsmål til meg i siste innlegget og jeg bruker et macro objektiv,, finnes mange typer. Jeg har sigma 105mm og er fornøyd med det. Har bare hatt det en liten stund, så det har blitt mye macrobilder i det siste*litt hektet* hehe*

  SvarSlett
 4. Men i alle dager. Rakk du å legge dette bildet inn i går kveld, dvs i natt? Ja du har vel kanskje ikke stått opp ennå du nå da?
  Sier som Tanja -sikker på at det er mange flere pene bilder av deg.
  Har ikke fått tid til å se gjennom mine ennå.

  Gleder meg til å besøke deg snart.. Klem.

  SvarSlett
 5. Her er det ingen grunn til ikke å være fornøyd med bildet, liker det tankefulle uttrykket ditt, kontraster og linjer, i det hele tatt et flott foto.

  SvarSlett
 6. oj..du er fotogen!
  liker også det gammeldagse og tankefulle over bildet! nydelig, og veldig min smak!

  og så gøy at du er inspirert av perleinnlgget mitt:)

  SvarSlett
 7. kjempefint, ingrid!! og du Er jo veldig fotogen. men man er vel sin største kritiker. men vet ikke om jeg er så enig med deg om at du lignet på moromr akkurat her!? kanskje litt ;) uansett du var nydelig, veldig bra bilde og mormor var et utrolig flott menneske. ikke dumt å arve både navn og trekk fra henne.

  SvarSlett
 8. Kjempestilig, så drømmende, tenkende et utrykk som ligger der. Flott var det virkelig.

  SvarSlett
 9. Portrettsbilder er noe av det vanskeligste å få til. Det viktigeste er jo at dere moro dere og spiser deiglig kake.

  Bilde er foresten bra det, så ingen grunn til ikke å være fornøyd med dette.

  SvarSlett
 10. Likte bildet jeg også
  Likte siden din også så jeg la meg til.
  Du får ha god tur med RR på tur

  SvarSlett
 11. takk for kommentar ang location.
  jeg er helt enig med deg at location må velges med hensyn til brudepar. men det er bare litt gøy å høre hva folk liker. og du prekestolen og kjerag hadde vært utrolig kult! håper det finnes noen spreke brudepar..som har lyst til det. vi er med:)

  SvarSlett
 12. Dette bildet var jo bare helt vanvittig nydelig da!! Så dette bildet har du all grunn til å være stolt av! (selv om det ikke er du som er fotografen, men likevel ;))
  Jeg kjenner til det selv også, det med å trives best bak kameraet enn foran...

  SvarSlett