fredag 11. september 2009

Goodmorning sunshine!

Etter et par uker på skolen, har jeg tydeligvis gått fra B til A menneske? Våkner iallefall ekstremt tidlig om dagen, og det gjorde jeg altså også idag. Fikk skikkelig lyst på havregrøt m melk til frokost, og dro avgårde til butikken etter melk. De var ikke åpnet enda, så mens jeg sto ganske utolmodig utenfor, fikk jeg øye på det nye Drammensbadet, som i seg selv er en utrolig vakker bygning, og idag lå det badet i et helt fantastisk morgenlys. Det sto skikkelig og lyste som gull! AAarg! Hvorfor tok jeg ikke med kameraet!!? Pleier alltid å ha det med meg, men selvfølgelig ikke nå, så heiv meg rundt, dro hjem, hentet både kamera og stativ og raste bort til badet. Surret bort masse tid på å parkere og finne fram småmynt til parkering, bare for å oppdage at det var gratis parkering fram til kl 10.. Så da jeg endelig fikk rigget meg til, var lyset og øyeblikket borte..Tok nå noen bilder alikevel, og fikk jo med meg soloppgangen i vindusflatene, men altså ikke heelt som jeg hadde forestillt meg..nå sitter jeg og spiser frokost, våken og klar for en selvstudiedag på Papirbredden.
Jeg har lært en del ting allerede denne morgenen:
1) Butikkene i Drammen åpner ikke før 07
2) Har man ikke havregryn i skuffen som man trodde, og har veldig lyst på havregrøt til frokost, går det fint å koke musli-blandingen "go dag energi" istedet ;)
3) Ha ALLTID kameraet med deg!! Du vet aldri når det dukker opp en gylden foto-mulighet!!
Ha en finfin dag alle sammen! klem :)

7 kommentarer:

 1. HA HA- du skriver utrolig bra.. for jeg må le. ser det for meg..
  kjempekoslig å høre noe fra deg igjen.

  SvarSlett
 2. Hehe, kjenner meg igjen i slike situasjoner, hvis man for en gangs skyld ikke har med kamera så dukker det ene motivet etter det andre opp, og da er det bare å gjøre som du gjorde,komme seg hjem å hente det, selv om det som oftest er litt for sent da :) Men du fikk jo både god frokost og flott bilde, bedre kan det ikke bli. Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 3. Hihi.. jeg ser det helt klart for meg, fiklingen med mynter og lyset og alt, du skriver så artig.
  Kjempefint bilde, og ja når man ser "det" motivet så er jo såklart kameraet hjemme.

  lykke til med studiene i dag/kveld synd du ikke kunne komme, men gleder meg veldig til søndagen.

  SvarSlett
 4. Hello! Superb composition: lines, colors, reflections.The viewpoint resulted in a dramatic and interesting scene.
  Best regards.

  SvarSlett
 5. Dette har skjedd meg også.
  Hvis man ikke har med kamera en dag er det ett eller annet som skjer.
  Lærdom. Gå alldri uten kamera
  God helg til deg også.

  SvarSlett
 6. Sååå Vakkert det er. Tøft og vakkert på samme tid. Fy søren så bra du skriver!!! Var kjempe moro å lese, vil lese mer morsom tekst

  SvarSlett
 7. Mye styr, men resultatet ble veldig bra! Kan se det for meg hvordan du styrer og stresser..:)Fine farger og vinkelen digger jeg..

  Jeg har tenkt tanken på å få meg et kamera til å ha i bilen,, går glipp av for mye uten:)) hysj, ikke si det til noen, vil ikke ha innbrudd!

  SvarSlett