onsdag 27. april 2011

London Calling!!Ingen kan beskylde meg for å ha full oversikt. Fant ut da jeg skulle synkronisere kalenderen med jobbevakter og skoletimer at jeg skal på skoletur til London allerede Neste uke!? What?! trodde det var en stund til enda!? hehe.. Jaja, da får jeg vel finne fram passet, skrape sammen noen lommepenger og pakke kofferten da :) Bildene over er fra i sommer, da jeg og Tanja var på minitur. Hun for å være på kurs, og jeg for å drikke øl, gå på museum og være turist og gå rundt med kamera på magen ;) Denne gangen blir det nok mer "educational" siden det er med skolen. Skal bla. en ordentlig engelsk pikeskole for å se på det engelske skolesystemet.
Siden jeg ikke har spart så mye lommepenger til denne turen (les: Ingen lommepenger) blir det nok ikke så mye shopping. Men noe jeg iallefall Skal ha med hjem i kofferten er disse flaskene nederst her. Jeg og Tanja hamstret dem inn i sommer, og jeg begynner å gå tom. Nando-saus er en slags tykk tabasco saus som jeg putter på og i alt jeg spiser. Perfekt til å marinere kylling med feks. Nam nam :) (Får vel kjøpe med en flaske til Tanja og, for å være snill :)

12 kommentarer:

 1. Så deilig med vår tur og så nå i disse bryllupstider..Kan tenke meg det merkes godt når dere du er der:O))Heldiggris!Jeg skal iallefall sitte benket på fredag for og få med meg alt..Ønsker deg riktig god tur:O))Klem Kathrin

  SvarSlett
 2. Oi, så moro med tur, men ikke fullt så moro uten særlig lommepenger:( Jaja, blir sikker veldig moro fordet, vi 'fattige' studenter får det til, gråstein blir til gull;)

  Elsker disse bildene, kule og redigeringen er bare så herlig..

  *kinemorklem*

  SvarSlett
 3. Spennende spennende, glem bare ikke gallakjolen.... he he

  SvarSlett
 4. å heldiggris... jeg vil og:) du må ta masse bilder da.. så vi får vært med litt når du kommer hjem:)

  SvarSlett
 5. God tur. Ta noen bilder for meg også ;)

  SvarSlett
 6. I love London. We were there last year in May!
  Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 7. He-he, høres ut som meg, jeg oppdager rett som det er en eller annen overraskelse også. Men som regel ikke så koselig som en tur til London...

  Men nydelige bilder du har tatt iallefall!!

  SvarSlett
 8. Vilka fina Londonbilder! Snyggt!

  Ha det fint! :-)

  SvarSlett
 9. Kom over bloggen din via en annen blogger, og
  tenkte jeg skulle ta en liten titt :)
  Kjempekoselig blogg du har, med mange fine
  innlegg og bilder... Her la jeg meg til som
  følger ღ Ønsker deg en fortsatt fin dag.
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 10. Kos deg masse, masse i London!!! Håper du får tid til å ta noen finfine bilder. Gleder meg til å se! Hm, kunne godt tenke meg å plutselig komme på at jeg skulle til London:-)
  Håper turen blir knas, selv om det er en skoletur.

  klem!

  SvarSlett
 11. Hatt det fint i London? Spent på å høre, og ikke minst se litt fra turen :-)

  SvarSlett