torsdag 19. mai 2011

Bittebitteliten lanke

Sitter egentlig og leser til eksamen, men må lissom ha litt pause inimellom også, så litt redigering av gamle bilder blir det her også :) I kveld har jeg lekt meg med tekstur ( som er farlig morsomt hehe.. har Ikke lyst til å fortsette med lesing;) Fant dette bilde jeg tok av Edvin da han ble født. Har alltid likt det, for han er bare så bitteliten og hjelpesløs her, og syntes det er så nydelig når han holder fast i pappa sin finger, men det er egentlig et ganske uskarpt bilde, så har ikke lagt det ut før nå. Det hjalp med litt (les: masse, masse lag) med tekstur oppå, så det ikke syntes hvor dårlig kvalitet det egentlig er på bilde hihi :) Nå ble du fin vettu, lille Edvin vår :) klem tante I

10 kommentarer:

  1. Hei.Så vakker og liten Edvin:)Synd at denne tiden går så altfor fort..go klem

    SvarSlett
  2. Ahh! Fantastisk bilde Ingrid!!

    SvarSlett
  3. Saa fint bildet ble! Edvin er bare nydelig :) prikken over i'n er nok at han holder rundt pappas finger! kjempefint, og for ett flott minne slike bilder er :)

    SvarSlett
  4. Det ble kjempefint! Et bilde man får klump i halsen av!:)

    SvarSlett
  5. How cute!!!!
    And your photo is so special and beautiful!
    Have a nice day,
    Yvonne

    SvarSlett
  6. Har du sett som den vokser den gutten, jamme ta må en følge med gitt, plutselig var ble han 18 han pjokken min :-) he he

    For ung du Ingrid til at du fattet poenget med de blondene, det er jo så ymse en må ty til den som begynner å li på åra du vet :-))))))) men husk knepet til det siger litt ned både litt her og litt der!!

    Eksamenslesing, ike så kjekt akkurat, men TENK så godt det kjennes når du er ferdig og børa har ramlet ned av skuldrene, da svever du ja jente.

    Venter på flere bilder fra London jeg :-) bare så du vet det...

    Anneklem til deg vennen.

    SvarSlett
  7. Det var du! Nyyyydelig bilde, så bitteliten:-) lykke til med eksamenslesing!!!!
    Klem!

    SvarSlett
  8. Ååå, såå nydelig!! Helt herlig med lagene oppå :)

    SvarSlett
  9. For et utrolig vakkert og følelsesladet bilde.. Jeg synes det passer veldig fint med teksturen du har lagt på det også! Nydelig :)

    SvarSlett