tirsdag 19. april 2011

Portretter I Nattugla

Å ta bilder av mennesker er vel det beste jeg vet. Enten sånne oppstillte bilder som det her, eller (aller helst) å jobbe litt mer sånn "dokumentarisk" (som på de bildene fra fødselen til Edvin). Heldige meg som har mange vakre og villige folk i vennekretsen og i familien som stiller opp som modeller! :) Disse portrettene her tok jeg på prosjektet til meg og Tanja som vi har kallt "Skyt deg sjæl!" et prosjekt der vi som stort sett tar bilder av Andre mennesker, skulle møte kameraskrekken vår i øynene og stille opp som modeller for hverandre. På grunn av masse skolearbeid,(min skyld) har vi ikke fått tatt mer enn disse her fra "prosjektdag nr 1" men gleder meg til neste gang!Da har vi planlagt å dra ut på landet og sette oss på hesteryggen.. hehe ;) Etter at jeg begynnte på lærerhøgskolen har jeg vært nødt til å legge meg i rimlig tid og stå opp ( i noe jeg som B menneske føler er umenneskelig) Tidlig. Men i natt kunne jeg, siden det er påskeferie, sitte oppe til laangt på natt, spise påskeegg-godteri, drikke te og redigere bilder, leke meg med en signatur til bildene mine, og koose meg som den nattugla jeg egentlig er. Deilig! :)

5 kommentarer:

 1. Fine Tanja!

  Så flink du er :) <3

  Ha en fin dag!
  KLEM J

  SvarSlett
 2. Excellent and beatiful shots!!! Salut!!

  Francesc

  SvarSlett
 3. Helt fantastisk flotte bilder!Så utrolig flink du er!klem

  SvarSlett
 4. haha :) skyt deg sjæl? :) kult prosjekt!

  Flotte Tanja :) og dyktige deg som fotograf! herlig :)

  Gleder meg til aa følge deg videre :)

  SvarSlett
 5. WOW Ingrid!!

  Påskeferie, men ennå så produktiv, så flott da gitt. Og helt klart,når en føler en har tid, når en føler en har lyst, når en føler en har overskudd, ja da flur timene når en pusler med slikt ved tastaturet.
  Sinsykt fine bilder faktisk, det første her bel bare SÅ bra, og heltklart min absolutte favoritt. Men så er hun nå kjekk å se til deg Tanja jenta også da.

  Nyt natta som kommer også du :-) det er deg vel unnt vennen, hverdagen kommer fort nok tilbake desverre, så skei ut!!

  SvarSlett