fredag 1. april 2011

En Avlappende helg I utfordring og award

Ville bare si Tusen Tusen takk for alle koselige kommentarer på forrige innlegg av fødselen til Edvin. Det er veldig inspirerende å få så mange positive tilbakemeldinger!! :) Her er han igjen. 6 dager gammel. Jeg og kristin tok ham med på nyfødtfotografering hos en av mine aller beste venninder : Tanja Myrbråten. Jeg mest for å dokumentere en "behind the scene" dag hos en nyfødtfotograf, men fikk også knipset Edvin litt selv innimellom i de forskjellige positurene Tanja er så dyktig på å skape. Bilde over er fra et av de få øyeblikkene da han faktisk Sov. hehe.. ble mye byssing og lulling og spising og skifting også gitt ;) mer fra den dagen kommer senere! Nå er det fredag, og jeg har planlagt å gjøre absolutt INGENTING denne helgen, annet enn å spise god mat, drikke portvin og Kooose meg hele denne helgen ! :) Men før jeg sier GOD HELG! fra meg og Edvin:

Fikk en Utfordring og en Award her om dagen! :)


Begge fra Camilla Moe Rødven som selv har en kjempekoselig blogg med Masse flotte bilder! :) Ble Veldig overrasket og Veldig glad for de hyggelige ordene! *rødme* :) Første gang jeg har fått noen award tror jeg!? :) så litt stolt også.. hehe :)

Tar imot utfordringen og svarer på spørsmålene under, samtidig som jeg vil gi både award og utfordring videre til er par andre innbyggere i Blogglandia som jeg alltid koser med med å besøke:

Det verden trenger en morsom ny blogg med hverdagsbetraktinger og kule mobilopplastninger

Enchante vakre ord til ettertanke og tilhørende bilder

Med kamera på tur alltid like gøy å se hvor denne trønderhuldra tar turen med kameraet sitt :)


Mine svar på utfordringen:

1. Ta opp nærmeste bok og slå opp på side 18, linje 4. Hva står det der?

“ (…) hvor alle elevenes kompetanser tas i bruk og utvikles i det kunstpedagogiske arbeidet.”

(Det går for det meste i didaktikk her)

2. Hva er det siste du så på TV?

Jeg ser faktisk IKKE på TV. Jeg har en stor gammel TV som står på soverommet, men den brukes bare til å se på dvd filmer J

3. Bortsett fra datamaskinen, hva hører du nå?

Har satt på Wilhelm Tell overturen på repeat. Den er sånn som får meg til å brette opp armene og I arbeidshumør. Nå skal det vaskes litt her før helgen og avslappingen kan begynne!

4. Når var du sist ute og hva gjorde du da?

Ute? Ja, Jeg var ute med søpla nå ista da, haha, men “ute-ute” er det lenge siden jeg har vært.. det var vel før jul da jeg var på Det norske teateret og tok noen øl etterpå da..

5. Hva har du på deg nå?

Singlet og tights og raggsokker

6. Hva var den siste filmen du så?

Så “Foul play” på video. En gammel film med Goldie Hawn :)

7. Skulle du overveie å flytte til utlandet?

Hvis jeg skulle velge, hadde jeg vel studert kunsthistorie i New York tenker jeg. Det måtte ha vært helt Fantastisk å bo i den byen en periode!! Ellers tror jeg at jeg aldri kunne flyttet ut av Norge for alltid. Er litt for glad i familien min og vennene mine..
5 kommentarer:

 1. Oj! Tusen takk!! Så hyggelig:-) Trivelige greier den her blogginga:-)
  Klem og god helg fra meg.

  SvarSlett
 2. Takk for fine ord Ingrid! Nydelig bilde av lille Edwin!:) Ser ut som han sover sin aller beste søvn på dette bildet i allefall.

  God helg!

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde! Han ser passe klar ut for en avslappende helg også:))

  Kos deg med INGENTING i helgen... Jeg fiser snart avgårde for å lufte kjøpetryne mitt litt:)

  Stor koos!

  SvarSlett
 4. ÅÅåå så trivelig så trivelig Ingrid, nå ble jeg nesten satt ut og litt rørt her jeg sitter.

  Og det litt av kjekkasen Edvin også! Har du sett på makan til søtnos da. Hærlig som han har armene liggende over hode, og det skal visstnok være et godt tegn på at det meste er på stell. Tenker han får massevis av oppmerksomhet av hele gjengen ja.

  Her har det gått litt opp og ned med blogglysten i det siste. Ikke har jeg fiklet så mye med kamera hellr, litt tidsklemma og litt det at en er møkka lei av snø på alle bilder. og SNØ har vi pinadø hatt mer enn nok av. Heldigvis regner det i skrivende stund og det er BEDRE!!! nå ja. Rømmer landet snart om der ikke bir en forandring. Bare hater denne årstida, liksom ikke til noe utendørs. Ikke motivert til skigåing i påska engang, og det tror jeg er første gang på snart 40 år gitt.

  Roig helg, hjemme i fred og ro, du og du så deilig og ikke ha en eneste plan om noenting.

  Kos dæ du å snuppa, uansett hva du bedriver. Anneklem kjæm hær ---->

  SvarSlett
 5. Underbar bild! Gillar den mycket!

  Ha en fin vecka! :-)

  SvarSlett