onsdag 20. april 2011

Blakk men lykkelig!!


Da PCen min ble ødelagt i høst, måtte jeg grave dypt i lommeboka (les: spørre pappa om hjelp/korttidslån) Ble den stolte eier av en Stoor og blank Mac, som jeg øyeblikkelig ble forelsket i. Jeg tror jeg ikke har sittet i sofaen etter det. Jeg vil mye heller tenne levende lys og drikke rødvin /te og sitte på skrivebordet sammen med Macen min og nerde :) Det har bare vært et skår i gleden: jeg har ikke hatt Photoshop på Macen, og når jeg skal noe (som feks å legge ut bilder på bloggen) må jeg ta ut filene på en ekstern harddisc, overføre til den gamle PCen som HAR Photoshop, gjøre det jeg skal, og så overføre tilbake til Macen, -som har internett. Som du skjønner: en ganske irriterende prosess!! Grr. I går da jeg skulle lage layout til en invitasjon, og hoppet fram og tilbake som en galning mellom de forskjellige maskinene fikk jeg NOK! Har ikke mye penger som student, men bestemte meg for at jeg alikevel fikk bite i det sure eple og kjøpe PS5. Hadde helt vondt i magen da det sto: NOK 5600,- i check out hos Adobe, men da jeg kunne sitte og redigere og lage invitasjon på EN maskin 5 minutter senere, følte jeg at det absolutt var verdt pengene!! Med Både Lightroom og PS er Macen min nå komplett, og jeg er LYKKELIG! :) Det får heller være at vi nå må BARE spise omelett, kokt egg, stekt egg og eggerøre resten av påsken for å spare penger etter denne utskeielsen..(hadde allerede kjøpt inn masse egg til påsken ;)Er ikke mere penger igjen nå til biff og steik.. hehe.. I lykkerusen satt jeg oppe en natt til og redigerte gamle bilder en gang til. :)Bare fordi jeg er nerd. haha :) Her er noen jeg tok av min vakre venninde Åsne og mannen hennes i fjor da de var veldig gravide :)

7 kommentarer:

 1. Nyydelige bilder! Du er heldig som slipper å jogge fram og tilbake, jeg sliter med det fortsatt*grrr* Jeg får bare vente enda litt til, ikke snakk om at jeg punger ut så mye etter først å ha kjøpt min kjære 27"... Der henger ikke pengepungen med i svingene gitt*snufs*

  Håper du får en deilig påske, kos deg med egg i alle varianter og rediger bilder til krampa tar deg*hihi*

  Stor påskekos!!

  SvarSlett
 2. Du er så superflink og ta bilder så jeg syns du har gjort deg fortjent med ditt nye kjøp.Gratulerer!Da får det heller være med biff og andre godsaker,det klarer vi oss helt fint uten:)Videre god påske til deg:)Klem

  SvarSlett
 3. Grattis med MAC og Photoshop! Nerding er bra ! Haha!

  God påske Ingrid!

  SvarSlett
 4. Oj, det hørtes veldig slitsomt ut å fyke fram og tilbake på den måten! Høres ut som du er fornøyd da, tross de mange tusnene du brukte.

  Flotte bilder! Og jeg gjør det samme, blar tilbake og redigerer på nytt, hehe..

  God påske!
  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 5. WoW, dæm har gjort DET :-0

  *knis*

  Litt i det tullete hjørnet her, regnet og tåka har visstnok gått meg til hjernen :-)

  Grattis med nytt `utstyr`da Ingrid.

  Lær med PS du, skal jeg gi deg mat!!

  Anneklem

  SvarSlett
 6. Hei, fin blogg du har med masse flotte bilder! skal følge den fremover :0)
  Ikke for å være en "smart ass" nå som du likevel har kjøpt PS5, men har du prøvd PS Elements som er lightversjonen til under tusenlappen?:0) Til vanlig fotofikling kan den være like god som den dyre ;0) Jeg driver for tiden og prøver ut det gratis alternativer Gimp, ganske likt PS men krever litt tilvenning:0)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett