tirsdag 26. april 2011

YEA! 2 ÅR..

Tiden flyr, og Søndag fylte Alberten min 2 år. Ballonger og girlandere viftet i vårsola og det bugnet av gulrotkaker, jordbærmuffins, boller, kanelsnurrer og gele i alle regnbuens farger. Finest var nok sjokoladekaka som Albert hadde pyntet helt selv ;) Gaver er han ikke så opptatt av (selv om den lille hageraken fra tante M ble tatt i bruk med en gang) Kaker derimot, er han Veldig opptatt av, og jeg tror Albert var den som forsynte seg flest ganger hehe.. ;) Da jeg skulle ta bilder av potetløpet, skjønte jeg at det å fotografere en gjeng med 2 åringer som fyker rundt i full fart overalt med lav blender ikke var så lett haha :) Gratulerer med Dagen Alberten min! 2 år alt!! YEA! Love you!

Klem tante I

5 kommentarer:

 1. Hei du,
  Ser ut som om du har hatt en superfin påske med fri, photoshop og barnebursdag;-) Grattis med nevøen og nyinnkjøpt PS5! Har hatt helt bloggepause(både lesing og skriving) i påsken, så nå er det masse å ta igjen.
  Som alltid knallfine bilder fra deg!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Stor gutt og stolt tante:) Kjempe fine bilder Ingrid, ser ut som en koselig bursdag, med potetløp og diverse...
  Ny Logo og jo!! Så bra...
  Og du da.. PHOTOSHOP, Mac og skolefri...oh.. hærlige dager;) Sikker på at du koser deg med skolestart i dag og da..

  SvarSlett
 3. Fine gutten til tante det! Å ha tantebarn er så gøy, jeg forguder mine.. Herlige bilder du har tatt, elsker dem:) Sjekk fb din, ligger en mld til deg der:)

  *kineklem*

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 2 år!Han er heldig gutt som har en tante som deg!:O))klem kathrin

  SvarSlett
 5. Så skjønn:) og helt herlige bilder. Deeilig med PS nå tenker jeg

  SvarSlett