onsdag 23. mars 2011

Under Fødselen I Relativt Fantastisk!

Etter at Kristin spurte om jeg ville være med på fødselen har jeg konstant gått rundt med kamera, batterier og sjekket telefonen.. skjer det noe NÅ? Nå da? tror kanskje jeg pakket "sykehusbagen" Før henne,haha :)- for jeg har bare vært så Spent så spent!! Og Endelig: Torsdag i forrige uke fikk jeg melding om at "nå blir det baby i natt". 1 uke og en dag på overtid. Satte vekkerklokka til å ringe hver time, sånn at jeg ikke skulle våkne neste dag og ha sovet meg gjennom natten uten å få blitt med. Klokka halv 3 fikk jeg melding om at de var på vei til sykehuset, og da fikk jeg ikke sove mer. Dro ned på stasjonen for å kjøpe 3 iskaffe, og da jeg parkerte hjemme ringte Alf og sa at nå kunne jeg egentlig komme ned på sykehuset for nå var det ikke lenge til.. Raste ned, og tror dama i resepsjonen på akutten syntes det var litt rart da jeg kom løpende inn og spurte om det var her man fødet?? (jeg var tydeligvis ikke gravid hehe ) men hun slapp meg inn da :) De neste timene er litt vanskelig å beskrive. Følte meg litt hjelpesløs når jeg så at Kristin hadde det vondt og jeg ikke kunne gjøre så mye annet enn å hente isvann. Alf var helt Super og masserte og var bare en trygg og rolig støtte, -og Kristin, hun var bare en Helt! (Så stolt av deg Kristin min! Flinka!) Dessverre var det ingen jordmødre der den natten som kunne ta imot under vann, som de så gjerne ha villet, men den snille og omtenksomme jordmoren "vår" tappet alikevel oppi et bad, så hun kunne ligge der littegranne for å lindre de verste riene. Tror det var en av de få øyeblikkene Kristin så ut som om hun koste seg den natten da hun fikk komme oppi varmt vann og spise litt sjokolade ;) Og så ble det litt action! Da vannet gikk halv 7, løp jeg febrilsk rundt og lette etter jordmødrene i gangen, og da hun kom løpende kunne hun konstatere at NÅ Kom Babyen! Da tre stykker trillet henne bortover gangen med meg og Alf løpende etter følte jeg at jeg var med på en episode av akutten! Og så, etter 3 heftige Veer, kom lille Edvin til verden! DET var helt sprøtt å være med på. Den andre tanten spurte meg i etterkant om det ikke måtte ha vært helt magisk?! Og jo, det kan vel beskrive den opplevelsen der! :) Nå skal jeg avslutte her og si Velkommen til verden lille venn. Elsker deg Allerede! Takk Kristin og Alf for at jeg fikk lov å forevige denne natten! klem fra Tante I :)

15 kommentarer:

 1. Ååh, for en fantastisk opplevelse!! Det er jammen noe jeg kunne tenkt meg å oppleve også. Helt utrolig!!:-) Livets underverk!

  Og ja, det er superdeilig med noe nytt i hjemmet!;-)

  Ha en fin kveld, godklem!

  Forresten sitter vi å ser på hotell I NYC, hvor bodde dere?

  SvarSlett
 2. åå kan jeg skrive gjennom tårer tro.. fy søren for noen nydelige bilder og for en fantastisk historie. Så heldig du er som har fått en slik opplevelse.. Og GRATULERER!!! Nydelige Edvin.. hils mamma og pappa..
  Klem fra Bente

  SvarSlett
 3. Bente: takk for koselige ord og klem :)
  jorid: vi bodde på hilton garden inn, chelsea. vi var veldig fornøyd med rommene, sengene var gode , badet var rent og de var kjempeflinke med servicen der. supergod frokostbuffet. desuten: når iallefall jeg er i NY så liker jeg å holde meg i nærheten av village, soho og nedover tribecka, little italy, chinatown osv. det er der det er koselig å rusle rundt og spise og gå på bar om kvelden.oppe på midttown er det ikke så kult på kvelden. for meg iallefall. bare dyre steder og forrestningsfolk. :) så det hotellet anbefales av MEG iallefall :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig herlig, og så heldig du var så fikke være med på et slikt under! Du skriver så jeg blir helt rørt, jeg.... Og bildene og etterbehandlingen din.... ja , jeg har sagt det før... jeg elsker den! Vakkert!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med tantebarnet!! Så spennende å få være med på en fødsel (og slippe smertene!!) :-)
  Måtte le litt av bildet av den trøtte pappaen... hihi.
  Fantastiske bilder, så gøy å ha fødselen såpass godt dokumentert i bilder! En fotograf jeg var på fotokurs hos en gang fortalte at han hadde vært med svigerdatteren (!) på fødselen, jeg tror bestemt jeg hadde foretrukket søster framfor svigerfar i en sådan stund!!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. WOW!!! A STAR IS BORN :-)

  og gratulerer så masse til dere alle sammen, tante som foreldre!! A star is born, fordi jeg er overbevist om at dette blir et lite individ i blitsregn, og i søkelyset fra første stund, hærlig hærlig, og etterhvert her gleder vi oss stort til å se massevis av dette vakre tantebarnet ditt Ingrid. Edvin vakkert navn har den lille fått også, arti arti.

  Fødsler er helt klart en opplevelse uten sidestykke, og jeg vet, for har hatt sommerjobb på fødeavdeling under studietiden, og du og du, hvert foreldrapar får sin egen ille stjerne du vet. Godt alt gikk helt stålende hos dere, for når der er sorg på en slik plass, ja da kan du tenke deg hvor trist og tragisk det er.

  Dokumentert begivenheten har du nå gjort helt strålende, tenk for noen minner å ta med seg gjennom livet, heldig er du og heldig er dem, og ikke minst lille Edvin etterhvert.

  Her går dagene i en forykende fart, ennå ikke kvitt vinteren helt. Snøvær i skrivende stund faktisk, og det skal innrømmes at en lengter etter bar asfalt og lave småsko nå ja!!

  Varm klem til en tante!!

  SvarSlett
 7. Meget flott serie Ingrid :)

  SvarSlett
 8. Dette var en helt fantastisk opplevelse å få være med på og - via bloggen din, Ingrid! Så heldig du har vært! Og så heldige mamma'n og pappa'n er som fikk ha deg der for å forevige den flotteste hendelsen som skjer på jord!!

  Nydelig serie!! Er helt rørt, jeg... :-)

  SvarSlett
 9. å herlighet for en heftig opplevelse du har vært med på.
  så fint dokumentert. må være spesielt å stå litt sånn på utsiden...vondt å ikke kunne hjelpe. men sikkert trygt å ha deg der likevel;)
  tøft navn på gutten.

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med den lille, skjønne nevøen din! Og vet du, jeg griner som bare det her jeg sitter. SÅ sterke er bildene dine. Helt fantastisk fanget! Nydelig, nydelig.... Klem fra Heidi

  SvarSlett
 11. Nydelige bilder! Så herlig å få lov til å bli med på dette mirakelet gjennom ord og bilder.

  SvarSlett
 12. Sitter her med tårer i øynene å tenker på det fantastiske du har opplevd.. JA, det er magisk, fantastisk og sinnsykt, vanskelig å finne ord som er sterke nok. Ord holder liksom ikke....

  Utrolig fine bilder du har tatt!! Ble litt satt ut her jeg nå...

  *storklem*

  SvarSlett
 13. Hei igjen! Har en award og en utfordring på bloggen min til deg.

  SvarSlett
 14. Kjempe flott serie og beskrivelse av fødselen
  Gratulerer

  SvarSlett
 15. For noen fantastiske bilder :)tror ikke at du trenger relativt foran fantastisk!!! det så helt fantastisk ut altså :) de var heldige som hadde med deg på fødselen, superflotte bilder av det mest fantastiske en mamma og pappa kan oppleve!

  ha en super dag! dagens innlegg for min del :)

  klem!

  SvarSlett