mandag 31. januar 2011

Our Time to Shine! :)

Jeg og Tanja har hatt et "problem". Vi har ingen bilder av oss selv. Det er nemlig sånn at det alltid er Vi som Tar bilder av Andre på bursdager, turer og ellers sånn i hverdagen. Ingen tar bilder av Oss. ( det hjelper heller ikke på at både jeg og Tanja har kameraskrekk, og ikke Liker å bli tatt bilder av heller. Vi føler oss veldig komfortable Bak kamera, og skikkelig dumme Foran, så vi er sikkert ikke lett å ta bilder av heller, og dessuten er vi Superkritiske til alle bilder som blir tatt av oss) Så derfor er det ikke mange bilder av oss selv å sette inn i fotoalbumene. Ser nesten ikke ut som om vi har vært med på Noe morsomt de siste årene.. Eksisterer vi i det hele tatt??
Well. Dette bestemte vi oss for å gjøre noe med:Fotoprosjektet "Skyt Deg Sjæl" som var del av nyttårsforsettene i år, ble iverksatt igår. Jeg dro ned til Sem med bilen full av klesskift, kamerautstyr og et inderlig Håp om at iallefall Noen bilder skulle bli Bra. :) Hverken jeg eller Tanja eier så mye sminke, men Tanja fant iallefall en gammel brun øyeskygge, så vi tok på den, fønet og sprayet håret og vasset ut til knærne i skarresnø for å finne et fint tre og riktig vinkel til formiddagssola.

Behind the sceen: "Skal jeg dra genseren ned Mer?" "Hvis vi står SÅNN så ser det ut som om vi har tynnere lår" ;) (Red: vi var begge enige om at det å være modell var ikke bare bare, det var Hardt arbeid.Godt vi hadde tatt med oss godt humør og masse selvironi haha ;)
Fra serien vi valgte å kalle "Hug a Tree!" ;)
Har masse flere fine bilder å vise fram, (Juhuu.. vi er Så fornøyde med oss selv begge to Haha ;)
Så fortsettelse følger.....
(Takk for en Super Gøy dag Tanjan min!! Gleder meg alt til neste gang! :)

4 kommentarer:

 1. ha ha....nå ler jeg godt her.
  dere er så kule.
  og så kjenner jeg meg litt igjen.
  liker ikke så godt å bli tatt bilde av.
  men er litt bedre nå...siden ruben tvinger meg av og til:)
  tanja er jo nydelig vakker...(selv om hun ikke ser det selv)!

  SvarSlett
 2. Jeg hadde det skikkelig moro i går.. og er såå fornøyd! superfornøyd faktisk med bildene.. av meg selv .. whaat :) og så har jeg også såå mange fiine av deg. Gleeder meg til neste gang:)

  SvarSlett
 3. Næh, var det du som var Ingrid som var fotograf på disse bildene!Så fiiine bilder:-)
  Som jeg sa inne hos "Drømmefangeren", det er jo som regel slik da, at vi som liker å ta bilder som regel sjeldet har bilder av oss selv. Og i alle fall fine bilder.
  Ha en super dag!

  SvarSlett
 4. Haha! Kult å lese hva du skriver, og veldig gøy å se resultatene.. Kjempefine bilder! gleder meg til å se bilder av deg også*fnis* Fine, flinke og vakre jenter er dere!!*kjøra på*

  SvarSlett