mandag 17. januar 2011

Bakkekontakt

"Tåke eller skodde er en sky som er i kontakt med bakken.(...) Tåke eller skodde er små svevende vanndråper (eventuelt iskrystaller eller skydråper) som gjør at sikten i horisontal retning ved bakken reduseres til under 1 km" Uansett: Det var så fin tåke på vei til skolen idag. Hadde desverre ikke med meg kameraet, men mobilen er jo alltid med, så *knips* * knips* :)

9 kommentarer:

 1. Nydelige bilder.. sånn så det ut på vei hjem fra jobben her i dag

  SvarSlett
 2. Hærlig Ingrid, og skal si du både må ha godt mobilkamera og jammen er du usedvanlig flink til å ta bilder med det også. Blir for det maste tullbilder med mitt, så tull at en ikke engang gidder å laste det inn i pc`n :-)

  Likte så godt bildet av drosje`n under her, fikk med et sånn amerikansk film følelse gitt.

  Anneklem til deg.

  SvarSlett
 3. Stilige bilder av en tåkete dag ved elva. Har sett det ligger som graut over byen, mens her oppe er det sol og knallvær, noen fordeler er det i høyden :)

  SvarSlett
 4. Dimma skapar alltid spännande bilder. Jag tycker att du har gjort riktigt fina bilder här. Riktigt bra!

  Ha en fin kväll!

  SvarSlett
 5. Prøvde å få et godt kamerabilde av tåka med mobilen den dagen jeg også, men funka heller relativt dårlig(hvitt bilde uten noen form for kontrast er ikke mye å pulisere).

  SvarSlett
 6. Herlige bilder, tåke gir veldig vakre bilder synes jeg:)

  *helgeklem fra Kine*

  SvarSlett
 7. Sv: Ja det blir litt dyrt for en student :P Jeg lever jo på studielånet selv, men det å drømme koster jo ingenting :D Jeg vil også til Latin-Amerika engang, men var Thailand som falt først inn i huet mitt idag til morran!
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 8. Soft and beautiful! I miss the snow:)

  SvarSlett
 9. Lekkert med tåkebilder. Vakker mystikk :-)

  SvarSlett