fredag 14. januar 2011

Maskeblomst familien

Jeg har nå holdt på med en Mariusgenser siden i våres. (jeg er ennå på det blå, og har ikke kommet til mønsteret ennå, så spørs om jeg kan gå på ski med den før 2013 eller noe, hvis jeg fortsetter i samme tempo..;) Tenkte jeg skulle begynne med et nytt prosjekt, som ikke tar så lang tid, og jeg og Kristin dro derfor til Maria, som er helt rå på alt sånne husflid ting for å lære oss å hekle igår. Kristin skulle lage et babyteppe til den kommende babyen, og jeg skulle hekle en liten lue. Dette med hekling lå tydeligvis ikke i genene våre, men Maria var veldig tolmodig, og etter fem timer hadde Kristin laget et teppe som målte 3x3 cm eller noe (altså lagt fram ennå før det teppe der kan varme et lite barn ;) og jeg hadde rukket opp lua i irritasjon og begynnt på en liten blomst istedet. Var litt redd for at jeg ikke skulle klare å fullføre blomsten uten Maria ved min side som fortalte meg om jeg skulle lage en stav eller en luftmaske osv, men klarte faktisk å lage den ferdig uten hennes hjelp under en ekstremt kjedelig forelesing på skolen i dag! :)- Så er SUPERSTOLT!! (kanskje jeg kan sette den på en lue jeg kjøper til babyen?; )

4 kommentarer:

 1. Såå fin :) du er herved ansatt ;)

  SvarSlett
 2. hehe.. leste du ikke at jeg måtte rekke opp lua? men jeg kan lage masse blomster! :)

  SvarSlett
 3. Noen ting kan være langt enklere å kjøpe, og heller bruke tiden på noe som er gøy, hehe, neida det er alltid gøy å få til nye ting, lære, og det føles altid stort når man kommer i mål :)

  Fortsatt fin helg Ingrid.

  SvarSlett
 4. Imponert jeg altså, hekling ser jeg på som utrolig vanskelig og beundrer alle som får det til.. Tror du fikser å hekle en lue også:)

  SvarSlett