onsdag 26. januar 2011

DRITTdager

Noen ganger har man bare en Dårlig dag. Jeg er stort sett i godt humør, men idag Våknet jeg Sur og Sint.
Som Åge Hareide har sagt:"Jeg er enten i Godt humør eller så er jeg Forbanna. Det er ingenting imellom".
Har nå kjøpt broderinål og rød tråd og tenkte jeg skulle brodere meg et Sinnabroderi. Geriljabroderi.com reklamerer nemlig på hjemmesiden sin med:"Når nok er nok, men du vet ikke helt hvor du skal rette aggresjonen over all dritten som tidvis hoper seg opp i livet ditt, kan en kveld med et stykke stramei, en butt nål og litt tråd være forløsende." ...Så Kanskje det hjelper? -Hvis ikke, får jeg trøste meg med at: " Den som blir snart Sint, blir snart Blid" (Dansk ordtak)

5 kommentarer:

 1. Må jo si du er forbaska fornuftig da, fin måte å få ut sinne på det der:) Synes det var en knall god ide, kommer til å kjøpe meg nål og trå selv:) Lene (søsteren) har laget en der det står: Stoff er farlig - gå naken! Gleder meg til å se resultater;)

  *smiiiil* bare sånn for å irritere litt*kremt*

  SvarSlett
 2. nei NEI NEI!!!!! må ikke si det-- må si, i dag er jeg glad - i dag blir det en fiiin dag- skal man se på sånne broderier blir det jo bare dritt da... hipp hipp hurra- jeg er så gla i dag, jeg har gått på kurs og tenker nå bare positive tanker (du hørte hvordan denne glade sangen hørtes ut?)
  OG du klarer ikke å være sur så fordi jeg vet det, kjenner deg.. du er så blid og grei at..
  Åååå ja kanskje dette var ironi (skjønner ikke slikt jeg... )
  Uansett ønsker deg en KJEMPE FIN KVELD! og en fiiin dag i morra.
  Snakkes.. sees snart da ?

  SvarSlett
 3. Ja, kjenner til det der ;) våkne opp sint og sur, men skjønner gjerne ikke hvorfor ;) Og så er det å få ut det sinnet da... er ikke like lett bestandig ;) Men det hjelper jo kanskje å lage et sinnabroderi :) Er verdt å prøve :)

  SvarSlett
 4. Hehe, lykke til med å få ut agresjonen på den måten :-) Men pass deg så du ikke stikker deg! ;-)
  Så bra du var innom meg med en liten hilsen, for jeg fant deg plutselig ikke igjen... Trodde jeg hadde lagt deg til rollen min, men den gang ei... Men NÅ har jeg gjort det :-)

  SvarSlett