mandag 10. januar 2011

Love/Hate

Jeg er et uhelbredelig B-menneske, jeg Elsker å være oppe om natta, ..og Hater å stå opp. -Ikke bare Hater jeg det, men jeg har også skikkelig vanskeligheter med å våkne av normale vekkerklokker eller alarmen på telefonen. Noe som er et problem, siden jeg nå må på skolen kl 08 15 (og derfor må stå opp før 07, for å klare å dusje, lage termos med kaffe og gå til skolen). Ønsket meg derfor en ny vekkeklokke til jul, og fikk denne. "Clocky" fra Nandahome.En liten "baby" som ikke bare begynner å ule og skrike når han er satt til å våkne,men også setter igang å kjøre avgårde i vill fart, sånn at man må løpe etter ham, evt krabbe under senga eller kommoden om han har kjørt dit, for å få ham til å holde kjeft. Og dette har funket! Kult! :) Han gjør meg ikke mindre morgengretten eller får morgenstund til å ha gull i munn, men han får meg iallefall OPP! :) man kan vel si at jeg Elsker å Hate ham hehe :)

5 kommentarer:

 1. Haha den var kuuul, regner med at du har gitt han et navn? egentlig burde jo denne her hete hoyern:):) supert bilde. Dessuten så må den være skikkelig effektiv som faktisk får deg opp, hehe.

  SvarSlett
 2. Er det mulig??!! jeg ler ved tanken på `synet`av noen her i huset krabende på alle fire under senga en tidlig morgen du, he he  ...synes å høre det også faktisk .-)

  SvarSlett
 3. HAha ! Utrolig bra! Og du , den turen til NY så helt fantastisk ut!! Ble sittende og bare drømme !!

  Fin mandag til deg !

  SvarSlett
 4. Hehe, en slik kunne jeg absolutt ikke hatt i hus... Ser deg for meg om morgenen...på let etter klokka som er et eller annet sted :)

  SvarSlett
 5. Knallstilig bilde!
  Ohlala, kjenner meg så igjen i det du skriver. Holdt på å kjøpe meg en sånn i fjor, men fant ut at jeg kom sikkert bare til å la vær å sette den til ringing og da er jo vitsen borte...

  Min to gutter er like håpløse som meg til å våkne, vi har 4 klokker som bråker hver morgen. Kommer oss opp, men det er på håret hver morgen*dåner* Skulle vært en pille man tok om kvelden som gjorde at man våknet blid, utvilt og fornøyd..:)

  SvarSlett