tirsdag 19. oktober 2010

Reisebrev fra New York I Mobilbilder

Det var en gang to forventningsfulle jenter som skulle ut og reise. Koffertene var pakket med både regntøy, vintersko OG sandaler og sommerkjoler (yr var litt vag når det gjaldt været i NY i høstferien, så som gammel speider er man "alltid beredt!" :) vi hadde også pakket ned pensumbøker, som de pliktoppfyllende studentene vi er. -Planla å lese både på flyet og kanskje bruke en hel dag i Sentral Park sammen med pedagogikk og sosiologi-litteratur.. (fortsettelse følger..)

5 kommentarer:

 1. Man skal alltid være beredt når man skal på tur, og alltid får man mer med seg enn man egentlig trenger, men det er litt av turen det også :) Stilig bilde, gleder med til å se de neste "episoder" av turen :)

  SvarSlett
 2. stilig bilde:) tror jeg har sagt det før, det er ikke kameraet som gjør et bilde bra!!!
  ehh tipper på at det ble dårlig med lesing på tur..

  SvarSlett
 3. det kommer som sagt flere bilder i dette reisebrevet så det får du snart vite Bente.. ( kan jo røpe at det var En av oss som var flink student og En som ikke var det..men sier ikke hvem ennå! hehe.. ;) (ps: takk for det:)

  SvarSlett
 4. Fy søren så misunnelig jeg er på deg:) Håper det ble masse bilder som du vil dele med oss.. Håper du var litt flinkere enn med til å lese på tur, har alltid store planer som plutselig endrer seg*så rart det der*

  Knalltøft bilde!!

  SvarSlett