fredag 22. oktober 2010

Reisebrev fra New York del 3 I Mobilbilder


Når man er i New York er man også litt i Italia-om man drar til little Italy, og man kan også gå fra "Italia" til Kina (eller Chinatown :) -så dit dro vi.. Avviste høflig (/uhøflig?) to Danske gutter, og peilet oss inn den restauranten med færrest hvite og flest kinesere, og gikk utifra at der var det best mat.. (when in Rome.. osv) Og ganske riktig: maten på restauranten som het Shanghai-et-eller-annet var vel den beste kinamaten jeg Noensinne har smakt! Vi fikk en tekanne med deilig te og importert kinesisk øl av en supersøt og blid kinesisk gutt, som også hjalp meg å rulle Moo shuen min riktig, og serverte oss den møreste, deiligste rosted ducken EVER! namnamnamm.. får vann i munnen bare å skrive det her :) så klart fikk vi også en fortune-cookie til dessert. Min fortune var at jeg skulle få en komfortabel alderdom. Flott!! :) Gode og mette & superfonøyde tok vi tok taxi hjem ganske tidlig. Alle kvinner vet hvor anstrengende det kan være å shoppe, så vi måtte lade opp batteriene til en tidlig "arbeidsdag" neste morgen.. :) (fortsettelse følger..)

6 kommentarer:

 1. Du skriver jo så morsomt også du Ingrid, at en blir nå sittende her å virkelig leve seg inn i dine reiseskildringer, mens man både smiler og siler i tastaturet :-)

  Lykke til med shoppinga.

  SvarSlett
 2. Stilige bilder! Det øverste var favoritten.

  SvarSlett
 3. Det tar på med shopping og alt som skal fordøyes på tur ja, hehe. Stilige bilder Ingrid :)

  Redigerer du dem på telefon eller på pc?

  Fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig kule bilder, og nevnte jeg at jeg er supermisunnelig på deg! Jeg vil også dit, oppleve og ikke minst ta bilder:)

  Gleder meg til fortsettelen:)

  *koos*

  SvarSlett
 5. rune: redigerte dem på Mac :) jeg innser at stort sett alle de telefonbilden tatt på kvelden er skikkelig "grainy og gritty" og uklare, men syntes det ikke gjorde så mye på disse. det er jo sånn New york er.. litt gritty og groovey :) ha en fortsatt fin helg alle mann :)

  SvarSlett