torsdag 27. desember 2012

Romjuls Slække folkHer Hjemme er vi alle litt småsjuke og romsjuls Slække. Vi sover Lenge og Mye, ser på gamle filmer i senga og spiser mat som IKKE har med jul å gjøre (fiskepinner feks . Litt lei av julemat akkurat nå hehe :) Roald har funnet ut at han kan leke med bena sine og har det veldig moro med det. :) Ute daler store snøfiller ned og alt blir så fint og hvitt og vakkert. Og vi tenker at vi Skal måke. Men ikke før i morgen ;) Det er lov å være lat i Romjula! Jaaa! :) 
Håper Du også har en Deilig Romjul! :)

2 kommentarer:

 1. God Juuuul Ingrid! en blir skikkelig glad av å se bilder av gladgutten din, sååå fornøyd med tingenes tilstand, he he Hadde ønska seg romjul med all oppmerksomhet hele tiden karbaten der kan jeg tenke meg :-)

  Lever herrens glade dager sønnen her også, men i et litt annet format, 19 år og det som følger med i den alderen så klart. Sant å si medfører nå at det legger en liten demper på feiringa mi, ennå ikke tatt et glass vin en gang, en er liksom litt på allerten...

  Late dager her i Trøndelag også skal jeg si deg, det er så en nesten ikke helt vet hvilken dag det er, onsdag? torsdag? men jøjje min dagene går fort å ja, selv om en trodde denne jula skulle bli kjempelaaaang... Har hatt DET! fine men kalde været vi da, og vært mye ut på tur sånn innimellom bordsettinger (det trengs!). Nå blir snømåking på oss også, kom i løpet av natta gitt, men så vintervakkert da vettu.

  Nå møbelsalg, huttetu, overfylte senter sikkert, det er så en gruser seg, men når en vet hva en skal ha får en håpe det går kjappt kjappt :-)

  Fin fin romjul til deg videre snuppa.

  SvarSlett
  Svar
  1. hei kjære annemor :) Håper du fikk de møblene du skulle, at det vakre vinterværet holdt seg og at du har fått vært mye ute på tur! Håper også at du har fått kost deg med et glass rødvin selv om poden er ute på vift!? ( skjønner godt at man blir litt på alerten!! Det er nok ikke lett å la ungene få vinger og fly avgårde sånn helt av seg selv!

   Stor nyttårsklem til deg fra meg!

   Slett