fredag 14. desember 2012

Pinnekjøtt og julestemning


En juletradisjon for meg er Pinnekjøttmiddag hos Tanja omtrent på denne tiden av året. Så igår kveld var Min Kjære hjemme med Roald og morsmelkerstatning på flaske, og jeg satt kursen mot Tønsberg for å spise meg stappmett på salt lammekjøtt og kålrabistappe :) Hos Tanja var det allerede blitt skikkelig jul, med pyntet juletre, ferdig innpakkede julegaver, kongledekorasjoner, pepperkakehus, masse masse julelys og julemusikk og sang i bakgrunnen :) Takk for både god mat/god prat/ OG julestemning Tanja! :)- Her hjemme er jeg ikke kommet såå langt med julepyntingen enda, men forhåpentligvis blir det jul her i løpet av helga. Sviblene er satt i gamle norgesglass rundtomkring og juletreet blir hugget i skauen idag. På en av veggene på soverommet har jeg tenkt at jeg skal lage et "juletre" av julekortene vi får i posten. (En ide jeg plukket opp på Pinterest.) Foreløbig har vi bare fått to kort. Et fra kusinen til min Kjære, og ett fra Opelverkstedet han hadde bilen på for to år siden..-Så "juletreet" ser litt stusselig ut ennå hehe ;) Får håpe mange mange sender oss julekort i år!! ;) 


Good Helg folkens! Jammen er det ikke blitt fredag igjen! :)

6 kommentarer:

 1. ... du har da kommet langt da ;) Svibellukt ER bare den ultimate julestemning spør du meg!
  Ha en fortsatt trivelig førjulshelg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er noen her hjemme som syntes sviblene lukter litt FOR mye hehe. men jeg elsker den lukta! ordentlig julete som du sier! Takk det samme kjære deg! :)

   Slett
 2. Herlige bilder! Og jeg elsker pinnekjøtt jeg også, det har vi på julaften :)
  God 3. søndag i advent, her plasker regnet ned, men men det får vi ikke gjort noe med ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi.. Gjør det!? Jeg skal feire julaften i sandefjord, så håper på hvit jul jeg da!!! Tvitvi!! hehe.. Good Søndag i regnet da! :)

   Slett
 3. For eit nydelig juletre hos venninna di :) Eg likte julekortideen din, det blir nok stilig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant!! :) Gleder meg til å pynte juletreet her også! og det tullejuletreet blir kult tror jeg ja! :)) God Søndag til deg!

   Slett