mandag 17. desember 2012

DIY / Julestri

Har den del DIY prosjekter på gang. Blandt annet skal jeg bruke denne retrotapeten jeg kjøpte på Tretten til å freshe opp en skrivebordsskuff som skal bli en superkul vegghylle (- Håper jeg hehe :) -Men alle prosjekter som ikke har noe med jul å gjøre får vel legges bort nå og tas fram på nyåret .. Selv om jeg har mere lyst til å pusle med sånne ting i dag enn å vaske hus hehe ;) Her er det julevasking og skrive hilsen- bakpå-julekortene- og-legge-dem-i-konvolutter på tapetet. 


Goood julestri-mandag til deg! :)

3 kommentarer:

 1. He he det skal sies at jeg er litt der jeg også Ingrid. Jeg starter med å rydde og så ender det som regel i ett eller annet prosjekt, og prosjekter på vent er litt for mange av, men du så kjekt å når en kjenner kreativiteten krible litt :-) Sant å si ble jeg litt hekta på de `snøkulene` (altså f.eks. syltetøyglass) som jeg fant ide av på Printest, men om jeg rekker det, vel... gjenstår å se :-)

  SvarSlett
 2. Ide fra Martha Stewart:

  https://www.google.no/search?hl=no&rlz=1T4MOOI_noNO469NO469&q=martha%20stewart%20snow%20globes%20jars&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=MgjQUOPoAeL_4QSY84CIAg&biw=1600&bih=718&sei=NAjQULOADOTj4QTTiIDYAg

  SvarSlett
 3. åå Anne!! Det der er akkurat DET jeg har lyst til å lage nå før jul!! Jeg ELSKER snøkuler! og jeg fant også oppskrift på å lage det på pinterest! haha :) Store hjerner tenker likt osv! :) Vi får se om vi rekker det da! :) Stoor julestresseklem fra meg til deg :)

  SvarSlett