onsdag 19. desember 2012

Pakke, pakke pakke pakke...


Den lille sparegrisen min har i år fått status som julepynt og har hedersplassen i stua sammen med den "nye" gamle julelysestaka jeg kjøpte på en brukthandel for et par uker siden. Julemusikk spilles på Spotify og jeg sitter og nyser og snufser og drikker varm solbærsaft og pakker og pakker og pakker inn pakker og håper at det de Postfolka sier på den reklamen på tv om at "alt må sendes innen 16 des. for å nå fram til julaften" bare er skremselspropaganda. -Det er jo 19 desember nå, og jeg her jo ikke sendt alt avgårde enda mener jeg!.. hehe ;)  

4 kommentarer:

 1. Det pleier å gå bra, seh,- og om de ikke skulle nå frem, er de enda mer kjærkomne i romjula, og da drukner de jo ikke i alle de andre pakkene ;) Jula varer helt til påske på den måten, vet du ;)

  SvarSlett
 2. Utrolig viktige ord som jeg ble sittende å tenke over Ingrid..., håper bare jeg husker dem :-)

  Godt det er flere enn bare meg som ikke er helt i rute spør du meg, aldri vært så avslappa noengang jeg faktisk, he he muttern på tlf hver dag og blir vel mer og mer oppgitt, men pytt sann, litt annen generasjon og lista litt høyere kan man si.

  Kommer julesnø hit å nå, begynte å snø for få minutter siden, så nå håper jeg vi får snø i lysgrana vår ute til jul, litt stusselig uten kan man si.

  Anneklem.

  SvarSlett
  Svar
  1. I KNOW! :) lett å glemme noenganger.. hehe.. stakkars mammaen din. og bra du ikke lar deg stresse!

   stor pakkeklem herfra :)

   Slett