mandag 26. november 2012

Takkekortskriving for harde livet :)


Lenge før Roald ble født hadde jeg bestemt meg for å bli en sånn mamma som gjorde ting som å håndskrive personlige takkekort når man får noe, og ta familieportrett og lage julekort sendt ut til familie og venner i god tid før jul :) Vet ikke hvorfor dette er så viktig for meg, men det ER det altså haha ;)  Nå er det en stund siden dåpen, men ennå har jeg ikke fått sent ut de takkekortene, så NÅ idag, skal de skrives, frankeres og sendes ut, sånn at de kommer littegranne Før julekortene hehe :) Selve bilde til kortet ble tatt for en stund siden. Vi hadde fotoshoot i senga tidlig en morgen siden det er den tiden på dagen Roald er på sitt aller blideste. ( Blid resten av dagen også forsåvidt, men altså mest opplagt når mammaen hans er mest trøtt hehe ;) Han poserte villig vekk og var kjempeflink!! Det er forresten mulig det er en klisje å ha en naken baby på et sånt kort (?) men det får vi blåse i, for jeg syntes bildene ble Såå fine!! :) 


Ha en finfin mandag! klem fra meg og Verdens Søteste fotomodell: Roald.  :)

9 kommentarer:

 1. Neida ikke klisje! Det nederste bildet er helt nydelig :)

  SvarSlett
 2. For en nydelig unge!! Det er da ingen barnebilder som er klisje spør du meg, for det er jo nettopp den ene som er viktig for de som får kortet :)
  Herlig det første bildet også, fantastisk glimt i øyet, og flott med det kiekker-perspektivet du er så god på :) Dette likte jeg så godt!

  SvarSlett
 3. Bare så nydelig Ingrid! dette kan du virkelig :-) på det første her stemnte jo alt, sånnt et stort smil,fargen på vegen, bamsen ikke minst, dette var superflott.

  Ellers kjenner en seg jo så igjen i dine tanker her, vært der jeg også, he he høye ambisjoner og store krav til va en skal og bør :-)

  Kos deg med tirsdagen og lille Roaldprinsen.

  SvarSlett
  Svar
  1. både anne og liv johanne: jeg likte også best det øverste bilde siden han har et så lurt smil der, men det viste seg at den eldre garde ( dvs: mamma, svigerfar og gamle tanter trodde at det var noe " feil med bilde" og at det hvite på kantene skulle klippes bort hehe ;) Så alle over 39 får det nederste bilde. litt mindre artsy -og sånn de liker det ;) hihi

   Slett