lørdag 17. november 2012

God natt/ God Fredda! :)

Sånn, da har jeg endelig fått vaska gulvet, pappa har badet og lest for Roald, vi har tatt noen veldig uhøytidelige familieportretter med mobilen, kyllingen er i gang og fredagsroen senker seg i heimen. God natt til alle bebiser og andre som legger seg kl 20, og evt god Fredag til alle andre :) 

6 kommentarer:

 1. Herlig serie! Morsomt å se på uttrykket til jr som blir mer og mer interessert og strålende for hvert bilde.. ;) Der har du nok en ivrig modell i årene som kommer ;)
  Håper helga svarte til forventningene :)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, jeg får ta masse bilder mens det ennå er greit! :) Og helga var finfin! skulle til å si: god uke til deg og, men nå er det jammen meg helg igjen heeh: så god helg til deg!! :)

   Slett
 2. For en herlig og ikke minst koselig serie :) Håper dere hadde en kjempeflott helg, og at dere får en fin uke :) Utfor Bergen renner regnet i strie strømmer døgnet rundt, så da blir det mye innetid med stearin og peiskos:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er så koselig med bilder av oss alle tre :)) ikke mange av dem desverre. stearinlys og innekos. ikkeno bedre enn det. :) klem

   Slett
 3. Det fineste trekløver Ingrid!! og slike hverdagsøyeblikk i alle fall jeg er altfor dårlig til å dokumentere, du derimot gir meg et spark bak der :-)

  Jooo, den robotsperren ja, skitt!! vet den er sinnsykt irriterende, ikke treffer en jo rette tall eller rette ord første gang heller. Men vet jo det er mange som har fått herpa bloggene sine med virus hvis den slås på. Hos Tone forsvant alle bildene og hun fikk svare strev med å legge dem inn på nytt. Viola hadde virus som gjorde at hun ikke kom inn i egen blogg, passordet funke ikke lenger, åsså da alt det virus som legges igjen som søppelkommentarer på gamle, obs! gamle innlegg. Vet jammen ikke helt jeg, slått både på og av, for vet det irriterer, men har nå valgt å ha den på enn så lenge. Satt selv i Barcelona for uker siden og fikk spørsmål på sms og på FB om jeg hadde sletta bloggen, en blir litt svett da, når en vet at så ikke er tilfelle. Fikk heldigvis hjelp av Petunia! Astri i Norske Bloggdamer på FB å fikke den opp å gå igjen, men en kjenner et snav av angsten faktisk, en har jo langt ned litt arbeid her, liksom litt en minnebok har blitt å. Noen er flinke og sier en bør sikkerhetskopiere, men DET :-( har jeg ikke satt meg inn i altså...

  Ha en superfin novemberdag dere to, lilleprinsen og du, ut å nyt dagslyset! sånn en luksus har en ikke den som er på jobb, her er mørkt når en drar og mørkt når en kommer hjem, så for den del skulle en ønske seg hvit vinter, men... blir som å velge mellom to `onder` på en måte, he he

  Varm varm Anneklem.

  SvarSlett
 4. OiOi .. Er det så ille!? er nok litt naiv og uvitende om sånne ting. Da skjønner jeg jo godt du har den på! Hadde bloggen forsvunnet hadde jeg vel fått heelt angst! Er jo blitt, som du sier, en slags minnebok :)

  og vi koser oss :) Stor varm klem til deg også, fineste Anne :)

  SvarSlett