onsdag 28. november 2012

Morgenen etter julebordet..


Da jeg for temmelig nøyaktig ett år siden fant ut at jeg var gravid, var det midt i julebordsesongen, og følgelig ble det alkoholfritt i glasset da det var julebord på jobben. Det falt meg ikke inn at jeg også kom til å være klinkende edru DETTE julebodet også, men det var jeg altså, på grunn av nattamminga, og drakk medbrakt Nonalcoholic Carlsberg på flaske. Syntes bittelittegranne synd på meg selv når alle de andre skålte i Champagne i går, og jeg har aldri tidligere gått hjem fra et julebord kl 22:30, men da jeg kom hjem og krøp under dyna og la meg tett inntil verdens beste gutter som sov så søtt, syntes jeg det var fullstendig verdt det. Også var jeg helt uthvilt og opplagt til å leke "Borte- TITTEI!" i over 20 minutter nå på morgenen med denne blide gutten. YEY! :)
Ha en morsom dag alle sammen! klem fra meg og Roald :)

6 kommentarer:

 1. Å så stor og vakker gutt! Heldig du er!

  PS: thanksgiving og juleshopping i annet land er to koselig familietradisjoner hos oss :) anbefales ja.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg føler meg heldig!! :) og har nå luftet planer for nye tradisjoner. De ble godkjent av nestlederen, så da blir det Thanksgiving neste år og juleshopping i et annet land om vi har råd ;)

   Slett
 2. Så bedårende herlig liten pjokk:) Skjønner godt at du føler du ikke gikk glipp av noe sene kvelden på et julebord... det er så mye annet som rikere å oppleve enn så :) Kjærlighet er godt <3 Jeg er så heldig som er mormor for en liten gutt på samme alder:) En ung mormor ;) Ingenting er bedre enn å tilbringe tiden med han :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow! er du bestemor Tone!? Ja, da er du en ung en :)! og nei, ingenting er så fint som å være sammen med barn :)) -Ekte glede!

   Slett
 3. Livet er hærlig for den som tør Ingrid! og for den som forstår hvor lykken faktisk befinner seg :-)

  Fantastiske bilder av lillegutt da, en blir så i godt humør bare av å se bildene her.

  Fin dag SLAL! jeg ha, fridag i dag og det skal koses gløgg i hjæl i denne heimen, helt uten stress og mas, og etterhvert håper en det vil lukte litt nybakt også :-) leke litt skikkelig husmor, he he

  SvarSlett
  Svar
  1. hei kjære skikkelige husmor! Det høres ut som en god plan! kose deg! klem :)

   Slett