torsdag 13. september 2012

På Roald turné

Sist helg hadde vi en slags ”Roald- turné” der reiste runt til folk og viste fram Roald til noen som ennå ikke hadde møtt ham. :) Vi fikk masse fine gaver og spiste hjemmebakte kaker og ble kjent med en veldig søt hund. ( Forresten Veldig imponert over folk som strikker til andres barn! Wow! Flinke Maria og Charlotte, Kristin, mamma og tante Edel ) Ellers er jeg generellt rørt over Alle flotte gaver, blomster, kort og brev med fine ord, og All oppmerksomhet og omtanke vi har fått etter at Roald ble født. Dere vet hvem dere er. Tusen takk alle sammen. Stoor klem fra meg og Roald :) :)

8 kommentarer:

 1. Fantastiske flotte 'hverdagsbilder'!! Og så godt du forteller historien gjennom det visuelle - kjenner jeg blir helt misunnelig... Jeg ser at djeg har vært lite tro mot meg selv og familiefotograferingen i det siste - det blir for mye fotografering for andre! Men nå ble jeg inspirert! Fortsett det gode arbeidet, Ingrid - dette er bra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Gry! :)) Og det Er ganske lett å "glemme" egen familie og å dokumentere hverdagen sin. Iallefall når, som du sier, er så opptatt med å ta bilder for andre. Et triks jeg har er å ta bilder med iPhonen (og redigere bildene inne i Lightroom) for den har man alltid med og er lett å knipse litt med :)

   Slett
 2. Dear Ingrid,
  I´m always so in love with your photos!!!!!! Always stunning!
  Wish you a wonderful weekend,
  Hugs
  Yvonne

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you Yvonne! :)) :)) klem herfra

   Slett
 3. Jeg har utrolig stor sans for dine dokumentariske bilder! De har en sånn vinkling at man nesten kan føle at man er der, rett utenfor og kikker inn... Dine glimt inn i hverdag og fest er unik og gjenkjennbare,- og det må jo være fantastisk å ha fått til en form for signatur i bildene sine :)
  -også er jo sønnen din supernydelig, da! :)
  Kos dere videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig koselige ord Liv Johanne! (nå ble jeg glad) og :Jaa! han er supersøt! :))

   Slett