onsdag 5. september 2012

Gaaap Opp!!

Hverken moren eller tanta (meg) til Albert er spsiellt glade i å gå til tannlegen. Man kan vel heller si tvert imot. -Men vi hypet naturligvis opp dette aller første tannlegebesøket hans i forkant så til de grader at man skulle tro at det å gå til tannlegen var det beste vi visste. ” Tannlegen er Kjempesnill!” sa vi gang på gang. ” Også får du en premie når du er ferdig!” sa vi. Jeg tror til og med at jeg sa: ”Du burde Gleede deg!” hehe.. Og Albert gledet seg han. I alle fall til premien. Pappaen til Albert hadde øvet på dette med å gape høyt opp når man var hos tannlegen, og Det var han Kjempeflink til! Han gapte kjempehøyt. Ikke bare når tannlegen skulle kikke på tennene, men så å si HELE tiden vi var der. –Sånn for sikkerhets skyld : )

6 kommentarer:

 1. Så flink, da! -og utrolig artig med bilder fra en slik setting, neimen ikke vanlig det... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi var veldig stolte av ham :) Og mobilen tar ganske greie bilder så moro å ta av sånne ting også, uten å dra med det store kameraet :)

   Slett
 2. Så flott hverdagsdokumentering du driver med!! Får helt dårlig samvittighet, jeg - det var jo dette som gjorde at jeg begynte med interessen. Men ser at det er så mye - og mange ! - andre som gjerne vil fotograferes også. Må nok gå litt i meg selv og gjøre noen valg snart...

  SvarSlett
 3. Koselige bilder, husker godt første tannlegebesøket til prinsessa her :0)

  SvarSlett
 4. Bar en helt hærlig serie Ingrid, sitter her å husker tilbake på mine første tannlegebesøk med ett :-) en husker sommerfuglene i magen, en husker lukta, en husker lettelsen når det var over, og jeg husker lydene tannlegen nynna, he he Det skal sies at tannelgen `vår` var dalførets første unvandrer ( pakistaner) og han lukta litt spesiell og nynna på litt spesielle melodier, lillebruttern min var redd de mørke fingrene faktisk, så han nekta å gå :-) minner strømmer på som du skjønner.

  Hverdager!! flest av dem. og veldig enig med Gry! så viktig så viktig å fange :-)

  I Trøndelag er drittvær om dagen, regn og vind og nesten ikke til noenting annet enn å kose seg innendørs. helg om få strakser, og planen her er en liten `Harryhandletur` til våre svenske naboer. Ha det superkjekt dere 3 også.

  Anneklem.

  SvarSlett
 5. Gry, Christoffer og Anne: hihi.. jeg har også minner om sommerfugler i magen ved tannlegebesøk :) .. kunne ønske jeg kunne jeg kunne sett på bilder nå av meg selv som 8 åring ute på venteværelse hos fru Kramer.. Har faktisk ikke så mange bilder av meg selv som liten i sånne situasjoner, så derfor får jeg sørge for at både Roald og tantebarna får masse bilder av seg selv i sånne hverdagssituasjoner. -Heelt enig! den er viktig å fange! og, som sagt:mobilen er alltid med, så da blir bilder som dette ikke så vanskelig å ta :)

  Ha god harrytur anne!! :)

  SvarSlett