onsdag 27. juli 2011

Barnedåp.. En koselig dag i en ellers så trist helg..


Den svarte fredagen 22.juli satte preg på både prestens preken,våre samtaler og taler når vi hadde barnedåp for Edvin på søndag. Men det var alikevel veldig koselig å være samlet med familien og gode venner og smile og le litt også :) Siden Kristin hadde bedt flere enn stua kunne romme, og siden været ikke akkurat er bare fint om dagen hadde pappa vært superflink til å bygge et overbygg over verandaen sånn at halve festen satt tørt på ute også. (wow pappa! imponert! :) Gaven til Edvin fra oss var en fotobok jeg hadde laget hos japan foto med bilder fra fødselen hans (noen bilder i dette innlegget ) det er første gang jeg har laget fotobok, og har ikke fått boka igjen fra tyskland, så er superspent på hvordan den ble!! :) .. også fikk han et lappeteppe jeg har heklet på siden før jul. Første gang jeg hekler noe også, og Ante ikke at det skulle ta såå lang tid!!? ( festet den siste tråden kl 06 30 på morgenen dåpsdagen hehe.. men det ble veldig søtt da! :) Gratulerer med dagen Edvin vår! Love you baby! :)

7 kommentarer:

 1. Hei vennen! Nydelige og beskrivende bilder - herlig. Gleder i hverdagen er viktig, selv om det forferdelige som har skjedd! Latter forlenger livet, og disse herlige små gjør det ikke vanskelig!

  Ha en fin dag søta!

  KLEM

  SvarSlett
 2. Great photos! And special memories for a wonderful day!
  Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 3. Et varmt og flott innlegg, i en røff tid... Du har virkelig fått frem dagen, stemningen, familien på en flott måte med bildeserien din :) utvalg av motiver, din unike måte å fange øyeblikkenen på, og den varme gode etterbehandlingen av bildene gir et nydelig helhetsinntrykk :)

  Ha en fin uke fortsatt :)

  SvarSlett
 4. å trivelig så trivelg Ingrid :-) lillegutten vokser til å blir bare større og større, det er bra.

  Livet er nå litt slik da, det går både i gleder og sorger, og slik skal det vel være på en måte også, men... denne helga har vi vel gått litt i svime alle sammen, ufattelig tragisk hele greia.

  Bydda vår har mistet en 17 åring, og jeg kjenner ett snev av hva den mora er igjennom, bare det lille snevet du er ufattelig vondt, så hvordan hun må ha det skjønner jeg bare ikke helt...

  Fikk lyst på kaka med jordbær jeg nå, he he du fristet med det ene bilder der, men.. trenger det nok ikke...

  Varm klem til deg Ingrid.

  SvarSlett
 5. Rørende tekst- snill tante du:) Teppe og fotobok a gitt!! Ble sikkert bra. Mange kreative og fine bilder. Fine rammer rundt bildene dine Ingrid.

  SvarSlett
 6. Underbara bilder!
  Och kul med något positivt mitt i den svartaste stund.
  kram

  SvarSlett
 7. Som vanlig mange flotte bilder. Du er så flink til å fange stemning! Jeg likte spes godt det med den lille bunadskledte gutten som sto mellom de mannfolka ute:-)
  Sommeren-på-hell-klem fra meg!

  SvarSlett