mandag 8. august 2011

Happy Camper´s I Dejlige Danmark Del 2


Da vi dro til Danmark, var det med telt og ryggsekker og sykler. Og ambisjoner om å SYKLE fra sted til sted og slå leir der vi hadde lyst. Koke kaffe på primus og være villmenn. (iallefall være Sporty) Når det så ikke er så mange bilder av teltliv eller spreke svette sykkelbilder her, så er grunnen ganske enkelt at : JEG er IKKE villmarkens datter! Tydeligvis! Det fant vi ganske fort ut, så telt ble byttet ut med hytte og til slutt leilighet, og syklene ble erstattet med bil-med -sykkel-på-taket.. haha :) "Veien blir til mens man går" type ordtak er vel passende for denne ferien. Men om den kanskje ikke ble så aktiv og sporty som vi hadde planlagt, så hadde vi en superduper ferie med masse strand, vann, røde pølser, minigolf og danske puber. I vakre århus var det høy museumsfaktor om dagen og sykling til puben om kvelden ( så det ble en slags sykkelferie alikevel da kan man jo si ;) Dejlig!

8 kommentarer:

 1. Nyydelig kuuule bilder! ser ut som en knallferie.. dette må! du lage en bok av

  SvarSlett
 2. Nydelig ferie-serie!
  Skal jeg trekke frem noen få bilder blandt mange utrolig fine, så må det være f.eks bildet med sykkelen "gjennglemt" (?) i gresset -det var det litt landlig-romantisk preg over, -også bokbildet da; Det er min ultimate sommerferie å lese masse :)
  Også synes jeg fargetonen og fokusbruk på blåskjellbildet var så utrolig fint..

  SvarSlett
 3. veldig koselige og fine bilder, ser ut som en hyggelig tur ja!:0)

  SvarSlett
 4. Du bjuder på så så massa fina bilder. =o)
  Verkar som ni haft en toppers ferie!
  kram

  SvarSlett
 5. Dear Ingrid,
  It looks like you had fantastic holidays!
  Your photos are always express a wonderful mood!
  Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 6. Vakre bilder med god, gammeldags feriefølelse. :)

  SvarSlett
 7. Mange flott bilder fra noe som virker som en flott tur! Ikke er bare bildene flotte men også kreative og litt annerledes!

  Godt jobba!

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett