fredag 20. mai 2011

When in London... I Reisebrev del 1.Når du er i London kan du gjøre mye morsomt helt gratis:
Dra på Imperial War Museum (Gratis inngang, åpent til 18:00, tube stop: Elephant and Castle)
og se på noen av flyene, kanonene, ubåtene som ble brukt i 2. verdenskrig. Det er også en stor Holocaust utstilling der som er veldig rørende/ forferdelig. (ikke anbefalt for barn under 14)
Når du er sliten og har fått nok krig, har de en stor fin plen forran bygget, der du kan legge deg og spise is i sola og ta bilde av deg selv med selvutløser (selv om dette er ganske vanskelig med lav blender.. som dere ser..hehe ;) ..Fortsettelse følger..

7 kommentarer:

 1. Fin bilde Collage Ingrid!
  Fine utsnitt, fin etterbehandling og bruke av blender.

  SvarSlett
 2. Great pic´s from London! We were last year there and it was so great! We saw the Queen with Prince Phillip!
  It was so great!
  Have a nice weekend,
  Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 3. Så fine bilder! :) Gleder meg på mer!

  GODKLEM

  SvarSlett
 4. Må først si jeg digger redigeringen! Liker utsnitt og valg av blender også, blir så fin effekt i bildene dine:) Håper du ikke sliter deg helt ut om dagen, masse lykke til med eksamen! Så snakkes vi etterhvert:)*kinekos*

  SvarSlett
 5. Stemningsfulle og kule bilder!!! Og tusen takk for hilsen hos meg i dag, setter ekstra pris på den i disse spennende tider!:) Klem fra Heidi

  SvarSlett
 6. Stilige bilder, liiiiker fargene:-) hørtes veldig digg ut med is-spising i gresset:-) GLeder meg til flere Londonbilder! Har vært en del ganger i London, men aldri på dette museumet. Skal prøve å huske på det til neste gang.

  SvarSlett
 7. Ja her starter et lte dryss av opplevelser fra en hærlig by, gleder meg til del 2 og 3 og 4 og 5 og du inspirerer som tusan jente :-)

  SvarSlett