tirsdag 31. mai 2011

When in London... I Reisebrev del 2.
Aaah! Endelig er jeg ferdig med Engelsk fonetikk eksamen og Endelig funker bloggen min som normalt igjen, så jeg kunne sette meg ned her med sushi take out og et par glass vin (muligens flere:)og redigere London bilder :)
Når jeg var på ferie nå sist, hadde jeg ikke så mye "spending money" akkurat, men siden jeg syntes det er moro å bare gå rundt og windus shoppe, kikke på folk, og ta bilder av ting og tang, så har jeg det moro alikevel :) måtte smile litt da jeg så bilde av denne postkassa her, som jeg gikk forbi hver dag når jeg skulle ta tuben. Skriver jo alltid kort når jeg er på tur, og tar tydeligvis Bilder av postkasser, men klare å Poste kortene jeg skriver gjør jeg altså ikke.. hehe.. eh..kristin: minn meg på at jeg skal gi deg noe! ;)

6 kommentarer:

 1. Meget fin samling London bilder, Ingrid.
  Bra komponert som vanlig :)
  Digger etterbehandlingen din :)

  SvarSlett
 2. londonbilder med en touch of ingrid!
  meget fin touch! ;)

  SvarSlett
 3. Beautiful Londonphotos dear Ingrid!
  I love the Taxis there! They are so beautiful. We here in Germany havn´t so beautiful Taxis!
  Big Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 4. En kjempefin London- serie. En fin reisebeskrivelse i bilder dette her. Liker stilen din :)
  Ble kjempefasinert av de gør-blanke bilene :)

  Ja, det er helt klart en travel tid nå på våren, og nå til fredag skal jeg ha samtale/prøvefotografering med brudeparet. Greit å finne ut hvordan vi vil ha det på forhånd, slik at vi slipper å bruke dyrebar tid på det på selve dagen :)

  SvarSlett
 5. Den som er lei London er faktisk lei livet!! det er nå litt min påstand faktisk, for du og du ser er alltid noe spennende å se.

  Ble noen dager i den byen på meg sist uke også, men ennå ikke helt rukket å se på de bildene ennå, men det blir det blir .-)

  Shopping ble det lite med for min del også, til London for å kjøpe klær å kjedebutikker en finner her hjemme gidder jeg bare ikke kaste bort tid på, så blir sm regel shopping på markeder for min del. På jakt etter sjeldenheter og små gullkorn til nesten ingen pris, he he

  Vel overstått eksamen ja, jeg gleder meg på dine vegne og håper ett lite lass har ramlet bort fra skuldrene dine.

  Tøff etterbehandlig som John skriver over her, bare så DEG og hærlig det atte.

  Varm klem til en venn sørpå herfra.

  SvarSlett
 6. really nice work. very successful photo shoot

  SvarSlett