søndag 5. september 2010

Bare Blåbær!


Vi trenger ikke dra på lang-tur når vi skal plukke blåbær på hytta. For det er blått overalt!-så langt øye kan se. Mamma lager en super god blåbær pai som er perfekt til kveldskaffen på verandaen, men best er de vel rett fra tua ;) ..må bare slenge noen linjer fra verdens koseligste blåbær vise av vår alles kjære Alf Prøysen: "Der var det bare blått i blått så langt du kunne se..Så satte de seg ende ned så spiste de seg mette..Så fant de seg en tue hver og ropte; fritt for det..Nå ser vi hvem som først får fullt, nå setter vi gang..Og over hele sletta sa det; kling og pling og plang..Først sang det i et melkespann så klang det i et krus..Det danset i en kopp og raslet i et kremmerhus..Men fra den minste tua sa det, plingeling i flokk..For oppi den satt Lillebror og plukket i et lokk.." :)

5 kommentarer:

 1. Blåbær er ikke bare-bare, de er som regel blå fra topp til tå,hehe. Herlige bilder av han :)

  SvarSlett
 2. så søte bilder, tante i!! og det var fine blåbærdager på hytta i sommer!! gleder oss til flere!! sorry for at jeg er så slapp med å følge med på bloggen din!! skal skjerpe meg!! klems

  SvarSlett
 3. Noe så hærlige bilder Ingrid :-) heldig du som har små bekjentskaper!! gutta på 17 er jammen ikke like ivrig du, hverken til tur eller stille forran linsa.

  Ha en toppers uke nå!!

  SvarSlett
 4. Sitter her å smiler fra øre til øre, så herlige bilder*smelt*

  SvarSlett
 5. Mmmm blåbær er godt:)
  Flotte bilder
  Flotte vinkler

  SvarSlett