lørdag 11. september 2010

Nede på stasjonen.. I mobilbilder

..tidlig en morgen står alle togene så pent på rad.Mannen i lokomotivet drar i et håndtak : tut, tut, tut, tut..toget drar!..
(Det er forøvrig ganske kjedelig nede på stasjonen sånn tidlig en lørdagsmorgen når natten har vært lang og man er litt sliten. heldigvis var Tanja oppe tidlig på morgenkvisten hun også, så jeg kunne ringe henne og skravle litt. :)
Har blitt inspirert av alle som legger ut mobilbildene sine, så her er en begynnelse på mobilprosjektet mitt! :) har jo ikke alltid med det store kameraet, men mobilden derimot ligger jo alltid i lomma, så selv om kvaliteten ikke er på topp, er det jo en super måte å dokumentere livets små øyeblikk! :) knips!

6 kommentarer:

 1. Kjempeflott og tøft bilde, da :) Funket fint med mobilen, dèt! Og det må du jammen gjøre igjen:)
  Ja, det er ofte vi skulle foreviget noe når kameraet desverre er hjemme. Ikke alltid like lett å bære det med seg overalt;)
  Ønsker deg en flott helg:)

  SvarSlett
 2. Dette funka det.
  Skikkelig stillig

  SvarSlett
 3. Stilig stilig, en ser farten, så litt rørelse må det jo være en tidlig morgen også på din kant Ingrid :-)

  Takker ellers for alle de kjempekoselige kommentarene du legger igjen i bloggen min, slikt varmer vettu, de stødige som alltid ser innom, uansett hvilke innfall man får men sitt kamera. Vi blir jo knytta sammen etterhvert jo, deler så mye om en små drypp etterhvert.

  Ha en fortreffelig helg videre kjære du.

  SvarSlett
 4. For et fint actionfylt bilde - i dobbel forstand

  SvarSlett
 5. Kult! Hadde du ikke skrevet at det var bilde tatt av mobil hadde jeg ikke tenkt over det.. Gleder meg til å se mer av dine hverdagsbilder:)

  *kinekos*

  SvarSlett