torsdag 16. september 2010

Kunsten å glede andre..

Fikk en liten bukett blomster i går. Og et kort med noen få ord. Noen ganger kan bare to setninger gjøre deg litt varm og glad innvendig. Mamman min har en egen evne til å si akkurat de rette tingene sånn at du føler deg så sett, satt pris på og spesiell. Det skal ikke så mye til å glede noen, og mamma er spesiellt flink til akkurat det. En tupperwareboks med hjemmelaget suppe når hun vet jeg er sliten og ikke har tid til å lage mat selv for eksempel, eller å lese og skriver notater fra historieboka jeg ikke rekker å lese før eksamen og er hysterisk....og det er ikke bare oss i familien hun gjør sånne småting for. Er det en gammel dame i nabolaget som har vondt for å gå, ringer mamma på døra og kjører henne til butikken for å handle :)
Dette innlegget er til deg mamma! Takk for at du alltid er der, og for at du er verdens snilleste. Kunne ønske jeg var like flink som deg til å spre om meg med litt glede og omtanke.

8 kommentarer:

 1. Ah jeg visste det, når jeg så overskriften og bildet.. så visste jeg det var mamman din:)Hun er super og husker alltid på alle:)!

  SvarSlett
 2. tommelen opp for mammaen til ingrid!
  hadde alle vært som henne hadde verden vært et mye bedre sted!

  SvarSlett
 3. blomster er alltid bra
  Og når du kan macro fotografere de også:)
  Høres ut som en god mor:)

  SvarSlett
 4. Ingenting er som mødre faktisk :-)
  Mødre med tid og ikke minst tålmod. Var selv til mamman min på tirsdag, god middag OG dessert, sukk mitt hjerte, og magen ble stappende full du. Noe særegent med mat som blir laget sånn skikkelig fra bunnen av, stuinger og sauser, slkt som vi under dette tak sjelden har tid til i en hektisk hverdag desverre.

  Sender en klem til mora di også jeg, for slike mødre vil Norge ha!!

  ...og ja, jeg forsøker, gi et smil, et vennlig ord til omgivelsene, og forsøker være et godt medmennseke, en gir litt av seg selv, men får så utrolig mye tilbake, deilig!!

  Å nå, en varm Anneklem til deg.

  SvarSlett
 5. Ble veldig rørt jeg nå, så herlig av deg å lage et innlegg til mammaen din. Høres ut som hun fortjener det! Og du setter stor pris på det hun gjør for deg er nok med på å gjøre henne til den snille omtenksomme damen hun er..

  Jeg er så heldig å ha en sånn mamma selv, sikkert derfor tårene kom fram her..

  Går du forresten på hive?

  *koseklem*

  SvarSlett
 6. Takk for superhyggelig kommentar hos meg:) Har du en mail jeg kunne kontaktet deg på? *smil*

  SvarSlett
 7. Du er heldig som har en slik mor som har kjærlighet og evner til å se andre for det dem er, vite hva som kan gjøre god og være til hjelp. Et godt menneske som henne er det ikke for mange av her i verden, så takk henne fra meg også å si at hun må vite at den gleden og kjærligheten hun deler og sprer kommer seg vidre til andre. Unikt flott innlegg :)

  SvarSlett
 8. Så heldig du er som har en slik mor... Det er ikke alle som har et slikt godt forhold, så det må være veldig godt for deg.
  Et veldig koselig bilde!
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett