søndag 22. august 2010

Siste dag på stranda..

Våknet i dag morges med brillene fortsatt på nesa og med boka om Pittbull-Terje som pute. (det deilige med å være lærerstudent er at noe av pensum er barnebøker ;) Sola skinnte, og jeg, søstern og Albert bestemte oss for å nyte de siste sommerstrålene. Vi møtte en gammel venninde fra Sande med hennes barn og hadde en veldig koselig dag på Sandviken på Berger med bananer med sand på og strikketøy, skravling og klatring i trær. Vannet hadde fortsatt badetemperatur, og jeg trengte ikke å ty til hverken raggsokker eller strikkegenser som jeg hadde tatt med sånn i tilfelle.. ;) Alikevel. fikk en følelse av at dette kanskje var siste dagen på stranda i år..

7 kommentarer:

 1. Utrolig arti vinkel kjære venn :-) og en kjenner at bare en ser på bildet får en lyst til å løfte den lille tulla og klemme :-)

  Ble ikke strand på oss denne helga nei, men derimot fleecejakken kom frem i lyset igjen. Høsten er nok på vei enten man vil det eller ikke. En kan misslike det, eller glede seg over små ting, jeg velger det siste, gjør det du også snuppa.

  Trøstes min!!! nå hørtes jeg nesten ut som en predikant her, jeg??? he he

  SvarSlett
 2. Det er kanskje årets siste badetur ja, men det er alltid godt og komme seg ned mot vannet en tur :) Herlig bilde!

  SvarSlett
 3. Så herlig bilde! Jeg elsker sommeren og gruer meg allerede til vinter og kulde.. Sånne siste dager på stranda husker man ofte godt lang tid... Varmer en kald høstkveld:)

  Så mye lekre bilder du har tatt, vinker og redigering la jeg merke til med engang. Veldig fine bilder nedover her:)

  *god kveld*

  SvarSlett
 4. nydelig bilde..og litt vemodig tittel..liker sensommer jeg.
  tenker at det ikke er høst ennå.
  takk så koselig kommentar inne hos meg..enden på en era...fikk meg til å smile:)

  SvarSlett
 5. ÅÅÅ næmen er du på bloggern igjen? Sååå koselig da. Siste dag på stranda ja. Har kanskje vært der flere ganger du- vi fikk et par dager i Danmark ellers har det vært dårlig med det i år. Fint bilde Ingrid- men jeg vil jo også se hvor stor og fin Albert har blitt :)

  SvarSlett
 6. Annorlunda och riktigt bra bild. Och färgerna! Bra!!!
  - trevlig helg.

  /Mats

  SvarSlett
 7. Herlig bilde og tøft perspektiv. Likte etterbehandlingen også :)

  SvarSlett