torsdag 17. september 2009

Dypest inne..

Negativ ensomhet er en vond følelse av å ikke ha tilstrekkelig nærhet eller kontakt med andre mennesker. ensomhet er forbundet med skam og nederlag.Mange skjuler derfor ensomheten sin.

Dypest inne er vi alle fullkomment ensomme..
Helge Krog, Norsk forfatter og kritiker

11 kommentarer:

 1. Sterkt bilde, med sanne ord!!

  SvarSlett
 2. Det er sanne ord som er illustrert med et flott bilde. Det er nok hverdagen for mange det dessverre.

  SvarSlett
 3. Kuult bilde men veldig passende tekst!

  SvarSlett
 4. Huffa meg. Det her så vondt ut. Fantastisk bilde. Liker godt ovenfra og ned vinkelen og selvsagt komposisjonen i det.

  SvarSlett
 5. Liker vinkelen veldig godt! Knall bilde:) Fine ord du har lagt med.. Jeg bestilte boken fra Lier sykehus i dag... Gleder og gruer meg til å lese den..

  SvarSlett
 6. Flott bilde med passende tekst.. Jeg hadde nok blitt rimelig "mental" og ensom på et sted som lier s. sitter å ser på bildet og er litt i tvil om hjulet som er kuttet nederst gjør noe men det er pirk da.. er så mye lettere å "klage på andre" enn å knipse noe bra selv he he Knall bilde var det! igjen, fra deg :)

  SvarSlett
 7. Hey Yalla, helt enig! det avkuttede hjulet irriterte meg noe sinnsykt (grrr) men av de gassmaske bildene på brikken, var denne vinkelen alikevel den jeg likte best, så .. men takk for kommentar! liker et litt kritisk øye! :)klem I

  SvarSlett
 8. hihi... så bra :) Kjempe bra skrevet!

  SvarSlett
 9. Knall bilde... dyster stemning og kloke ord. Bra!

  SvarSlett
 10. tusen takk for fine ord om en litt "sliten" 2 barns mor;)

  SvarSlett