lørdag 12. september 2009

Tilbake til Zulu


Da mamman vår hadde bursdag i fjor, var svaret på spørsmålet om hva hun ønsket seg som alltid: "ingenting! bare snille barn ;)".. siden vi ikke kunne gi henne ingenting, og vi allerede ER snille, så bestemte vi oss for å gi henne et opplevelses-klippekort, en aktivitet for hver mnd i året, koselige ting hun kunne gjøre sammen med oss, siden hun alltid klager på at hun ikke ser oss nok. Ting som: omvisning på operaen, videokveld, høstrevyen osv.. Denne mnd var det tur til speiderhytta på Zuluvann i Sande som sto for tur. Der pleide vi nemlig å dra med mamma og pappa når vi var små. Har ikke vært der siden, og det eneste jeg husker var ildstedet rett ved vannet, og en gammel bru som vi pleide å henge ut av rekkverket på og kaste kongler og barkebåter ned i vannet. -Kjempegøy når de dukket opp på den andre siden av brua ; ) Var litt spent på om ting hadde forandret seg når vi kjørte oppover idag morges,men både ildstedet og brua sto fortsatt de! : ) Hadde en superkoselig dag med flott høstvær, grilling og TP :)

7 kommentarer:

 1. Kult bilde av broa! hmm hvor er det? kan ikke huske navnet?

  SvarSlett
 2. Stilige bilde av brua og bildet av vannet med refleksjonene, skummet og bladene var kjempeflott!! Så snille barn mammaen din har, flott gave dere gir henne:) Gleder meg til i morgen jeg også:)) *gliser*

  SvarSlett
 3. Det var en genial gave å gi til noen man er glad i og som stort sett har alt de ønsker seg :) Har ike vært der dee er på tur, men det ser veldig fint ut ser. Ble stilig det bildet av brua, flott dybde og lys i det.

  - Ang målrettet fyr med kamera på Ypsilon så høres det ut unektelig ut som meg ja, hehe, er helt i min egen verden når jeg er på fotojakt. Tror jeg racet over broen ved 14.30-15.00 tiden hvis jeg ikke tar helt feil. Du får rope neste gang da :)

  SvarSlett
 4. Oi, så stilig bilder. Utrolig koselig bursdagsgave dere gav mammaen deres.

  SvarSlett
 5. Herrlighet så snille dere er. Hmm dette minte meg også om min barndom også. Slike minner- selv om det var jo ikke på samme plassen som dere har vært. Lengta litt hjem nå. Kos dere i dag, får dessverre ikke vært med- får ha det tilgode. Likte begge bildene veldig godt!!

  SvarSlett
 6. takk for kjempefin dag!! utrolig moro å komme tilbake etter så mange år!! Tror mamma koste seg også!!
  regner med du kaller det Zulu vann for å få barndomsminnene til å høre litt mer eksotisk ut!? men tanja, det ER bare gode gammeldagse Suluvann 5 km fra selvik.

  Legger merke til at du glemte å fortelle at du tapte begge tp rundene. he, he.

  SvarSlett
 7. Kristin da!! :( Hyysssjj! jeg hadde ikke tenkt å fortelle om det TP nederlaget!! hehe)

  SvarSlett