torsdag 1. oktober 2009

Treet mitt -et naturlig hinder?!

For de som ikke har lagt merke til det, så har jeg helt siden jeg begynnte å blogge, tatt et bilde av treet mitt en gang i mnd. Det er altså ikke "mitt tre" i ordenes rette forstand,men en gammel Eik som jeg helt siden jeg var liten har elsket. Er vel veldig glad i trær generellt, og dette treet spesiellt, og tenkte jeg skulle ta et bilde av denne Eika hver mnd i året, for å vise skiftningene i årstidene, som en slags "tre kalender".. men nå da jeg skulle ta september bildet, var ting ikke som det pleide.. På E 18 sto det et skilt som sa: "parkering golfbane", og henviste folk til å parkere rett ved siden av treet mitt, og treet stakkars var plutselig blitt et "naturlig hinder" på 1. hull på Sandes nye 9 hulls golfbane!! :( Nå er jeg en ivrig golfspiller selv, og elsker sporten,en ny 9 hulls bane i Sande hadde normalt blitt ønsket velkommen av meg, men ikke HER da!! Skikkelig kjipt altså!! Og jeg ble faktisk ganske lei meg.. Men måtte jo bare parkere på den henviste plassen, og løpe inn og knipse noen kjappe bilder innimellom utslagene til irriterte golfspillere som ikke hadde mye forståelse for en tullete amatørfotograf som forstyrret dem..
Aaagrh.. forandringer...fryder ikke alltid.. :(


6 kommentarer:

 1. Gr...., ja noen ganger har man lyst til å banne høyt!!!! ser innen annen råd jeg enn at du må begyne med golf :-))))

  SvarSlett
 2. Jeg har ventet på dette treet skulle dukke opp igjen, husker jeg leste om det første gangen jeg var innom:) Nydelige bilder... Men forandringen kunne jeg også vært foruten.. Arg!
  Skjønner deg såååå godt...

  Ta en titt på http://casakreativ.blogspot.com/ no for deg??

  SvarSlett
 3. Har selv fulgt dette tret noen år nå, og da jeg så at de satt opp stolper til et nett der ute fryktet jeg at de skulle lage golfbane eller noe tilsvarende her...tragisk plass å legge den spør du meg, men men, vi må vel bare vende oss til det. Treet er jo like pent i seg selv, så golfspillerne får bare holde ut med oss fotografer, hehe.

  SvarSlett
 4. Åhh der er jo treet ditt jo :) Så praktufullt det er! Vakkert. Synd de har laget golfbane rundt det :(

  SvarSlett
 5. Der var det jo i all sin prakt :) jeg kan ikke helt se for meg golfbane her, men det bringer tilbake minner om fatter som stod på andre siden av veien og slo baller på et jorde der .. hihi

  SvarSlett
 6. Ja ja, men nå har du ivertfall en benk du kan sitte å slappe av på når du skal ut å ta bilder. Uansett fine bilder Ingrid!

  SvarSlett