fredag 26. oktober 2012

Fjols til Fjells

Sånne Barnedåper er ganske slitsomme å arrangere, så dagen etterpå pakket jeg og Roald allt ulltøy og alle mariusmønstrede klærne vi har (sånn for å gi inntrykk av å være friluftsfolk) og dro til fjells med mamma og pappa. Ganske deilig å bli vartet opp av mamma i noen dager, og få ferdiglaget frokost, lunch og middag. Fin utsikt er det fra spisebordet og ut på fjellet er det og :) Pappa fant ut at han kunne både passe barnebarnet sitt  og spille sjakk samtidig. –Han kunne bare sparke litt til lekestativet til Roald slik at apen og hesten hopper og rangler litt, så var Roald fornøyd med det. ( Også kunne Jeg tappe meg et varmt bad og lese i boka mi) Yea, yea yea..
ps: Glemte jeg å si at på toget på vei hjem sov Roald helt fra Vinstra til Gardermoen? Yess! Flink unge det tenker jeg! Thank you Baby! ;)

8 kommentarer:

 1. Åå, for noen stemningsfulle bilder!! I LOVE :)

  SvarSlett
 2. Nok en flott serie, og jammen har du ikke tatt det sauebildet jeg går å drømmer om å ta en gang... ;) Det ble kjempelekkert med tåkedisen i bakgrunn :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det sauebildet ble jeg ganske fornøyd med selv :) Vi så dem på vei ned til Vinstra for å handle den ene dagen, men da hadde jeg ikke kamera med meg, så da vi skulle til toget fredag morgen ( og egentlig hadde litt dårlig tid) fikk jeg tigget pappa til å stoppe i veikanten i to minutter for å knipse litt :)

   Slett
 3. Her snakker vi TRIVSEL da Ingrid. Og JEG!! vet hva et lite sånn pusterom betyr. Min verdens søteste kolikk, en mann som bare delvis var `tilstede` pga en dødssyk mor, DA var det godt å finne fjellet og mamman og pappan min da. Litt hvile til en nybakt mor, så slik kos kan jeg masse om :-)))

  Håper nå trekløveret nyter helga!!! så er planen her, til tross for sludd og drittvær. Anneklem.

  SvarSlett
  Svar
  1. nå så jeg dere for meg deg og lille søte kolikk.. ;) Ja du, det er godt med litt mamma og pappa hjelp og pusterom i hverdagen når en har sånne små. Man blir jo sliten samme hvor søte de er og hvor koselig man har det.. håper helga var SUPER annemor. tross sludd og drittvær. amen.

   Slett
 4. Så mysiga och fina bilder.:-) Stina

  SvarSlett
 5. Så fine bilder!! Jeg har hytte ikke så langt fra Vinstra selv ;-) Ser ut som dere har kost dere masse masse! Vi arrangerte dåp forrige helg, og det er jo litt av hvert å ordne. Største kampen var å få på dåpsbarnet kjolen, hihi!

  SvarSlett