onsdag 24. oktober 2012

Den Store BarnedåpenJeg brettet opp ermene og klippet ut, limte og sydde 91 vimpeltrekanter fredagen. Lørdagen pyntet vi lokale så godt vi kunne m hjelp av farmor og tante Janne. Vi fant sånne fine røde klatreplanter langs veien (jeg ikke husker hva heter) til bordene, og la små ordtak til Roald trykket på farget papir på tallerknene. (Jeg hadde så lyst til å si noen ord denne dagen, men jeg visste jeg bare ville begynne å gråte, så lot det være, og sa det gjennom disse små lappene istedet ;)
Jeg er alltid livredd for at det skulle bli for lite mat når jeg har gjester, så jeg og min kjære laget masse masse pastasalat, tunfiskrøre, eggesalat og eplekake til langt på natt og satte på klokka på Tiidlig neste morgen for å bake foccacia sånn at den skulle være helt nystekt.
Søndagsmorgenen hadde vi et par bakeuhell og en paprikakrise. Vi fant også ut at tråder til oppblåste ballonger som ligger i bilen og skal henges opp langs veien, har det med å fikle seg i hverandre og være vrange når man har 20 minutter igjen til man skal være i kirken. Men bortsett ifra det, gikk alt som smurt. Den 7. Oktober var en strålende vakker høstdag og Roald, som var såå snill og tolmodig hele helgen,  fikk på seg en over 100 år gammel dåpskjole, og ble offisiellt guds barn ;) Alle ble mette, jeg klarte å la være å gråte, Roald fikk masse flotte pakker, og alle var enige om at det hadde vært en fin dåp :) Her er bildene6 kommentarer:

 1. ååå så vakre dåpsbilder du deler her!Gratulerer med dåpsbarnet,er vakker liten pjokk:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Ja, han er så Go atte! :)

   Slett
 2. Nydelig bildeserie som forteller en historie fra en minnerik og flott dag! :) En veldig god idè med de gode ordene på tallerknene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vettu, jeg ble veldig glad da jeg gikk igjennom brikken etter dåpen og så det var blitt mange koselige bilder tross i at de var tatt ganske så hurten om snurten mens jeg egentlig var opptatt med annet :) Koselig å ha dem i etterkant! og de ordene ble jeg fornøyd med ( selv om jeg fortsatt er irritert på meg selv at jeg skal ha så problemer med å holde taler ;)

   Slett
 3. Ååå gratulerer Ingrid, med den store barnedåpen. Å en ser, he he sjefen sjøl tar det heeelee veldig med ro og bare betrakter alt det som foregår rundt. Så søt så søt :-)

  En flott billedserie, fra sikkert en fin fin dag som du vil se på med undring om litt, for vips du sægger han rundt med håret fullt av voks og diverse. Plutselig hadde han vokst meg over hodet lillegutten min, og hvor tiden har blitt av??? ja spør du meg, så spør jeg deg...

  Anneklem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha :) Ja sjefen i huset tok det virkelig med ro. det har du rett i :) (men håper ikke det går fullt så fort at han vokser meg over hodet da..)

   Slett