onsdag 3. oktober 2012

Fine Folk på Fin Gård :)

Drammens rikeste mann bodde i sin tid på Gulskogen gård. Han brukte gården som ”lyst og avlsgård for uformelle landlige visitter og selskapelighet”. Haven var naturligvis en viktig del av en landvilla. Her er alleer, turveier med møteplasser , fontener og broer, og til og med en labyrint! Nå er gården og Parken et fredet kulturminne i Drammen og i våre dager besøkes den av hunder og sine eiere som går tur her, barnefamilier kommer og har picnic på grasset og kjærestepar gjør det kjærestepar gjør når de er forelska. Også kommer så klart folk som meg som liker å ta bilder :) Både disse bildene og de i den forrige posten er her fra Gulskogen. Jeg ELSKER de flotte alleene her som er Perfekt å ta portretter i! Noen ganger er alle de Påfuglene som bor her litt i veien for fotograferinga hehe.. (Men de er jo så flotte da : ) Well:Dette er altså familien Helgheim( minus Pappaen som var på fisketur ) Fine mamma Hege som er en gammel venninde av meg, storesøster Kristine, Godsetsupporter og kvinnelig fotballspiller, og lillebror Elias som hadde med seg noen Supermariokompiser og hunden Vov-Vov. 


6 kommentarer:

 1. For noen aldeles flotte og stemningsfulle familiebilder :) Du er så dyktig i både perspektiv, farger og dusheten i bildene dine. Bare elsker dem :)

  SvarSlett
 2. Tenk å lunche på en slik spennende og vakker plass!!! og bildene dine Ingrid gjør at den føler det er toppen av kransekaka :-) Kjempeflink er du!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vettu Anne, det stedet er helt fantastisk!! det der ganske fjernt, men nå har jeg bodd i Drammen i veldig mange år, også har jeg ikke oppdaget denne perlen før i våres!? :) Men Nå har jeg vært der Masse til gjengjeld da! :)

   Slett
 3. beautiful serie, great work, shades of colors, people and place, Ingrid
  pozdravujem Klaudia

  SvarSlett