onsdag 26. oktober 2011

Vidundelige Venezia I La dulce Vita

Sist gang jeg var i Italia var jeg på en tog-rundreise med ryggsekk. Jeg var bare såvidt innom Venezia, og den ene kvelden jeg var der gikk jeg meg vill. Så nå hadde vi med oss GPS og kart ;) Det jeg husket best fra sist var duer. Masse duer. Og rosa lyktestolper. Duene var der ennå. De er overalt. Og lyktestolpene var like fine. Det var like fantastisk å ankomme denne byen med tog fra Roma og se denne byen dukke opp i horisonten og ligge der og bokstavelig talt Flyte på vannet. Det er et ordtak som sier at man må se Venezia før man dør, og til Deg som ikke har vært i denne byen: go, go, Go!! Det ER en veldig spesiell følelse å være i en by der det ikke finnes veier, biler, trikk og trafikkkaos. De tusenvis av broene, gondolene som farter fram og tilbake og de trange snirklete gatene med klesvask fra vinduene... Det er bare helt utrolig vakkert her!! Så vakkert at jeg hadde problemer med å formidle det med kamera. Jeg forsøkte da! -Godt jeg har en kjæreste som er yber tolmodig, og ikke klager når jeg må legge meg ned på bakken for å ta ENDA et bilde av en gondol eller en due hehe :) Han var tilogmed med på en liten fotoshoot med maskene vi kjøpte oss :) Denne gangen fikk jeg forresten min første gondoltur. (forrige gang var jeg backpacker på tur alene, og da var det ikke så kult å sitte i en gondol alene) Vi var litt skuffet over at sukkenes bro var under restaurereing, men vi fikk iallefall kjørt under den i solnedgang alikevel og kysset under broen. Det skal nemlig garantere deg evig lykke og happiness! :))

9 kommentarer:

 1. Jeg har skrolla opp og ned og opp og ned og opp og ned og opp og ned, sett og sett og sett og ennå fakisk føles det som om jeg har sett nok av disse bildene Ingrid. Jeg bare elsker Italia du vet og skulle så gjerne ha vært i Venezia en litt lenger periode enn en dag jeg også.

  En dag er bare hakkfokk det når en skal oppleve, sanse, slappe av og fotografere, for DER var vel motiver enn hvor du snudde hodet kan jeg tenke meg. Fantastiske bilder, med din helt særegne etterbehandlig, bare elsker det vettu, du er jo megaflink og helt klart min egen lille helt du jente.

  Varm klem til deg som viser, og så kjekt å se du har hatt en toppers tur, og nå, he he må jeg se en gang til...

  SvarSlett
 2. Anne sier det veldig godt over her. jeg har og gått opp og ned mange ganger. Nye detaljer oppdages hver gang. Nydelig serie- utrolig mange bra detaljer, stemninger og gode følelser. Jeg SKAL dra til Venezia- det er det ingen tvil om!:)

  SvarSlett
 3. Så utrulig fantastiske bilder av ein herlig plass! Må visst begyne å bearbeide den bedre halvdelen min for ein tur....
  Du har nokre utrulig artige, vakre og spesielle bilder av Venezia! Fargene, utsnittet og lyset var nydelig og variert! Den fargetonen på de fleste bilda(gyllen) er det redigert etterpå? Iallefall nydelig! Og kjekt med ein mann som godtar "vent, må berre nett ta dette bildet her..." :-)

  SvarSlett
 4. flotte biler, skikkelig herlig stemning! Jeg vilvilvil til Venezia igjen!:0) jeg må nok glede meg i noen år :0)

  SvarSlett
 5. Åh herlig.. og jeg kjenner stemningen :)

  SvarSlett
 6. Så utrolig vakre bilder, Ingrid!!! Helt nydelige :)

  SvarSlett
 7. Fantastiske bilder. Får lyst å reise dit. Nå. Med en gang. Forøvrig utrolig mange fine bilder på bloggen din! :)

  SvarSlett