fredag 21. oktober 2011

Bella Roma! I La dolce Vita


Vi hadde gledet oss til å stå opp tidlig og rusle ned til en av cafeene i nabolaget og drikke cappuchino og se på at byen våknet hver morgen denne kjærste-høstferien vår. Noen av oss, (som er veldig glad i søtsaker), hadde også lest at Ekte Romere spiser kake til frokost. Varme, nystekte Croissanter fyllt med sjokolade og rullet i sukker- Og GLEDET seg veldig til å skeie ut med sukkerkick hver morgen. :) "When in Rome.. osv" . Sånn gikk det Ikke. Vi våknet Seeeint hver morgen, og spiste frokost som vi skyllte ned med øl når andre spiste lunch. hehe :) Men det gjorde ikkeno! Vi var veldig flinke til å slappe av denne ferien, og gjorde minst mulig av turistting og mest mulig " tusle rundt uten plan og bare nyte livet". Roma var varm nå i begynnelsen av oktober, og det var helt nydelig å kunne gå i sandaler og kjole om kvelden, ha picnic i en park og drikke rødvin på uterestauranter til sent på natta :) Noen av oss er litt overtroiske, og det sies at "hvis du vil sikre deg at du kommer til å vende tilbake til Roma må du kaste mynter over skulderen ned i Trevifontenen". Da vi kom dit var det så fullt av turister der at det var helt latterlig. Dessuten hadde vi bare 50-eurosedler på oss og syntes det hadde vært litt råflott å kaste dem i vannet, så det ble ikke noe av det. -Men vi er Sikre på at vi skal tilbake en annen gang Alikevel! :) Vi hadde bare tre dager i Roma før vi dro videre til Venezia, og det er ennå så masse vi har lyst til å se og oppleve i denne fantastisk flotte og levende byen. Blir glad bare jeg ser på bildene her..Så : Arrivederci Roma! :)


8 kommentarer:

 1. Nyydelig Ingrid.. vi og vil , ser så herlig ut der

  SvarSlett
 2. Underbara bilder som alltid. =o)
  Och det låter härligt att sva in och skölja ner frukosten med öl. ;o)
  Ha en skön helg!

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du vil tilbake. Jeg vil og dra etter å ha stt bildene dine!:) Høres ut som en perfekt ferie- deilig!

  SvarSlett
 4. Fine bilder, ser ut som en digg tur! Roma har jeg ikke besøkt, men det står helt klart på lista! Ha en fin søndag du også!:0)

  SvarSlett
 5. Ser ut som dere har hatt en skjønn tur! Den har resultert i noen FLOTTE bilder! Du ser detaljene i den store vide verden også. :) Flott!

  SvarSlett
 6. Du er en sann mester i stemningsformidling med bildene dine!...
  :)

  SvarSlett
 7. Dear Ingrid,
  Oh, you was in Rome too! I wasn´t there, but I hope we can travel to Rome soon!
  Your photos are stunning!
  Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett