mandag 31. oktober 2011

Ut på tur, aldri sur :)
Fant ut igår at jeg har endel koselige bilder fra sensommeren som jeg ikke har rukket å redigere engang. ( Litt for mye å gjøre om dagen) Disse her feks var fra en minimini tur til hytta til kjærsten til Kristin rett oppe ved Røysjøvann i Sande. -Man trenger jo ikke dra så veldig langt avgårde Eller være borte så lenge, for å føle at man får litt avveksling i hverdagen. Så dro opp en fredag ettermiddag og kom til leierbål og pølsegrilling. (Pussig hvordan Svartbrennte pølser smaker Heelt fantastisk når man sitter ute i skauen forresten?:) De mellomstore passet på de veldig små, andre demonstrerte hvordan man skulle få fyr med to pinner, og noen tok tilogmed sommerens siste bad den ettermiddagen. (Skal ikke skryte på meg at den personen var Meg. hehe. Sto god og varm på land og tok bilder bare ;) Ungene fikk pannekaker før de la seg, og Jeg skulle stå for middagen. -Som ble Nattmat istedet, siden det tok lenger tid å koke fårikål på vedovnen enn beregnet hehe.. :) Brettspill og rødvin tok resten av natta. "Alle var enige om at det hadde vært en fin tur" :)

13 kommentarer:

 1. Ah så skikkelig koselig ut.. vil ha sommer :)

  SvarSlett
 2. Virkelig SUPRE bilder! Du har fått fram alt på en slik flott måte, gode vinklinger på bildene. Likte ekstra godt det første, der fokuset er bålet, og de som sitter rundt blir mer "ute av fokus" ;) Du er kjempeflink!

  SvarSlett
 3. Stemning stemning Ingrid, og slke stunder jeg også vet å sette pris på du vet :-)

  Å helt klart, all mat smaker bedre utendørs, uansett det, og litt desverre også kanskje, he he

  Nyt siste oktoberkveld snuppsi.

  SvarSlett
 4. Stunning photos! It seems that you had so much fun :-)!
  Have a great week,
  hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 5. Vad underbart!
  Saknar såna där grilldagar...
  Inga sura miner i alla fall! =o)

  SvarSlett
 6. Savne dææææ no å, hulk hulk

  SvarSlett
 7. Hei :) har lagt en award på bloggen min til deg :) Rett og slett fordi jeg syns du tar fantastiske bilder :) mvh Nina

  SvarSlett
 8. Ååå, vi har nok en felles interesse - foto! Og jeg har fullstendig forelsket meg i bloggen din :) Bildene fra Venezia er helt fantastiske!!!! Ha en fin uke!

  klem, Beate K.

  SvarSlett
 9. Hei Ingrid. Sjekker innom her fra tid til annen, men det ser ikke ut som du har full fokus lenger?! Håper du finner tilbake fokus og begynner å blogge flotte bilder igjen!;0) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 10. ÅÅÅ, jeg og samboeren har snakket masse om å dra til Venezia i juni...frister ikke mindre nå!!! Takk for tips og såå fine bilder! :) La meg som følger, ååå så fine bilder du har!:) Klem

  SvarSlett
 11. Sv: takk for hyggelig kommentar inne hos meg:):) jeg har new york-varianten også (bestilt fra linnman gallery i sverige begge to) men tror NY er utsolgt over alt. De er jo limited edition, detver laget bare hundre og noe. Så de ble fort borte. Men om du vil undersøke kan du altså høre med linnmann gallery eller olsson og gerthel (vet ikke om det skrives slik). Det er de to forhandlerene jeg vet om. Ellers såmkan man jo kontakte kunstneren selv: david ehrenstråhle :):) de er klassiske og fine disse.


  Ps: wow for noen nyyydelige bilder du tar. Tips mottas med takk:) (redigering og kamerainnstilling) Synes det er vanskelig å ta slike

  SvarSlett
 12. Fantastisk fin fotoblogg, og fantastisk innlegg :) takk for at du delte - nydelige bilder :) Her kommer jeg uten tvil tilbake igjen. Ha en flott søndag :)

  SvarSlett