tirsdag 7. juni 2011

Søndagstur :)Søndagstur er en koselig greie :) Vi lånte Albert og tok turen rundt Stordammen på Konnerud nå Søndag. (Litt jug, for noen hadde litt korte bein, og Stordammen var litt stor, men vi gikk et stykke iallefall ;) Litt kjipt å måtte sitte i bæremeisen på vei hjem siden man helst vil "gå selv!" men sånn ble det. Var greit så lenge man sang Gikk en tur på stien i kanon da :) Høydare: kjenne på vannet (jepp. snaart badetemp!:), rosiner, ender (andunger med en mamma som albert mente Måtte være Pappaen), mye vann, et hull, en kongle, eplevafler og en skilpaddeleke som kunne trekkes opp igjen og igjen.og igjen. Fin tur! :)

10 kommentarer:

 1. Herlig!! Massevis av fine bilder og minner :)

  SvarSlett
 2. Tradisjoner som en bør forøke holde på, så viktig så viktig, kvalitetstid sier nå jeg!! men??? hva er nå eplevafler Ingrid??

  SvarSlett
 3. eplevafler er veldig godt, og man gjør følgende: putter raspede epler inn i vanlig vaffelrøre + kanel :) nam nam

  SvarSlett
 4. So cute! Your lovely little one and the baby ducks!
  Big Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 5. Så ut som en deilig tur:) og eplevaffler har jeg ikke hørt om før

  SvarSlett
 6. Vidunderlig! Det er så deilig å ha med sånne små på tur, de har et helt annet fokus enn vi voksne:-) Et hull, en kongle, sånt er veldig spennende, som vi tar for gitt...
  De eplevaflene hørtes deilige ut!Mmmmmm...

  SvarSlett
 7. Flott dokumentasjon av en søndagstur. Høres ille koselig ut! :)

  SvarSlett
 8. Vackert Ingrid. Underbara färger som vanligt :)

  SvarSlett
 9. Å så koselig Ingrid. Vet jeg ikke skulle sagt det, men du må sette igang og få barn selv :) Sorry- typisk ALLE maser..
  Men det er bare fordi jeg er sikker på at du hadde vært super mamma! Eplevafler hørtes spennende ut. Kjempe fine bilder- og så har jeg lagt merke til at du er ferdig på skolen for sommeren. Nyt litt ferie også da..

  SvarSlett