mandag 20. juni 2011

Bryllup I Silje & Tom Fredrik I PreviewJeg fikk Æren av å forevige Bryllupet til Silje og Tom Fredrik på Hankø i helgen. Sitter med redigering nå, og fikk så mange koselige bilder at jeg har lyst til å legge ut Masse, men det tar tid å gå igjennom 1500 bilder, men her er iallefall en bitteliten Preview fra dagen :)

9 kommentarer:

 1. Så koooselige og flotte bilder.. well done:) gleder meg til fler!

  SvarSlett
 2. Så fine bilder! kjempeartig med den rammen der :) Det bildet lyser av glede :)
  Gleder meg til fler :)

  SvarSlett
 3. Så lekre bilder, håper du deler flere etterhvert! Skulle ønske jeg kjente noen som deg da jeg giftet meg, hadde vært SÅ moro med slike bilder i stedet for bare de litt oppstilte som den tradisjonelle fotografen tok...

  SvarSlett
 4. Kjempefine! Fantastisk stemning i bildene. Ser at du har lagt ut masse fint her nylig- stas å se gjennom alle. Herlig med teksturer .

  SvarSlett
 5. Så herlige og koselige bilder! :) Tusen takk for inspirasjon, jeg skal jo fotografere i sommer! Gruer meg litt ja..

  Håper du får en fin dag! <3

  KLEM

  SvarSlett
 6. Å kjære meg Ingrid, du har bare det med foto så i sjela du at uansett hva du tar bilder av blir det da bare så utrolig flott.

  Her har du jo vært superkreativ og jeg er overbevist om at dette vakre brudeparet ikke kunne fått en bedre fotograf til å forevige denne helt spesielle dagen. Ditt første her var faktisk bare SÅ rått!!

  Dametur har du også hatt ser jeg, en har vbehov for slike små friminutt i hverdagen, litt vin, litt tur, litt foto, MEN masse latter og knising. Toppers det jo.

  Her rusler dagene mot sommer, men ennå lenge lenge til jeg kan strekke armene i været og rope FERIE!! for full hals, men det er jo også litt slik at ferien faktisk er best når den ventes på (på en måte ja...) Ikke de store planer i åpr, og faktisk kjennes det veldig greit ut også.

  Å ja, kobla meg nå opp på den fjesboka, men hvordan skal en nå finne deg da mon tro...??
  Som å finne nåla i en høystakk det sikkert, men er vel bare min hjerne som ikke har alle funksjonene der helt klar ennå, ny vettu, så du må unnskylde meg en tid fremover, he he

  Varm klem fra meg til deg Ingrid.

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder!! Helt klart at dette kan du - spennende med bryllupsfotografering, men kjenner det kribler i magen hver gang. Tenk om man mislykkes???

  Men det har du iallefall ikke har!!

  klem!

  SvarSlett
 8. Kjempe flotte bilder, Ingrid :)

  SvarSlett